ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ Ο ΤΡΕΛΑΡΑΣ! Ερντογάν: «Μου υποσχέθηκε τη Συρία»

Κοινοποίηση:
erdogan-6-630x399

Φορώντας τον θρησκευτικό λευκό πλεκτό σκούφο (takke), ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προσευχήθηκε την Παρασκευή και στη συνέχεια ξέσπασε σε παραλήρημα θρησκευτικής μισαλλοδοξίας.

Ο Τούρκος πρόεδρος, ανεξέλεγκτος, απροκάλυπτα εμφανίστηκε ως ηγέτης του «χαλιφάτου» και των τζιχαντιστών και μίλησε ως τζιχαντιστής.

Να σημειωθεί ότι το χαλιφάτο καταλύθηκε το 1924 από τον Μουσταφά Κεμάλ, δηλαδή λιγότερο από πριν ένα αιώνα και τελευταίος χαλίφης ήταν ο τελευταίος Οθωμανός σουλτάνος, ο Αμπντούλ Μετζίτ Β΄, που πέθανε εξόριστος το 1944 στο Παρίσι όπου έμενε τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Τάφηκε στην Μεδίνα.

Μιλώντας στους πιστούς μέσα στο τζαμί, όπως μεταδίδει το κυπριακό «Σίγμα», απήγγειλε στα αραβικά μία προσευχή που αναφέρει ότι «ο πλάστης μου μάς προστάζει να είμαστε βίαιοι απέναντι στους άπιστους» και έπειτα έστειλε το μήνυμά του για την πολεμική επέμβαση στη Συρία, λέγοντας ότι είναι θέλημα Αλλάχ.

«Όπως έγινε και στη Συρία. Πρώτα ο Αλλάχ, ο πλάστης μου μάς την υποσχέθηκε τη Συρία», είπε.

Οι πιστοί άρχισαν να φωνάζουν «μακάρι», ενώ κάποιος τον αποκάλεσε «τελευταίο χαλίφη του Ισλάμ» κι ένας άλλος φώναξε «Ευλογημένος να είναι ο Ιερός σου Πόλεμος».

Σύμφωνα με απόδοση που δόθηκε στο TRIBUNE από πηγές, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε:

«Ο Θεός μας διατάζει να είμαστε σκληροί για τους άπιστους, που είμαστε, το έθνος του Μωάμεθ, αλλά ο Αλλάχ μας διατάζει να είμαστε ελεήμονες μεταξύ μας, θα είμαστε ελεήμονες μεταξύ μας, αλλά θα είμαστε σκληροί με τους άπιστους, όπως συνέβη στη Συρία, και ο Θεός μας έχει υποσχεθεί νίκη στη Συρία (νίκη από το Θεό και σύντομη κατάκτηση σε ανθρώπους πιστούς)».

Δείτε και το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. δυστυχώς λέει την αλήθεια. οι ψυχασθενείς βλέπουν διαφορετικά ονειρικά σενάρια από τους υπολοίπους.

Comments are closed.