ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ από το ΚΕΝΤΡΟ των Αθηνών! ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ και ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ από ομάδες αλλοδαπών…

Κοινοποίηση:
viakentro

Η Ελλάδα μετατρέπεται μέρα με την ημέρα από χώρα σε χώρος και μάλιστα χώρος στοιβάγματος ανθρώπων.

Φυσικά ανάμεσα σε λαθρομετανάστες και σε πρόσφυγες υπάρχουν εκατοντάδες ανθρώπους του κοινού ποινικού δικαίου οι οποίοι έχουν μετατρέψει το κέντρο των Αθηνών σε αρένα.
Ο πόλεμος γίνεται για τα ναρκωτικά και την πορνεία, όπου η κάθε ομάδα προσπαθεί να αφανίσει την άλλη για να αποκομίσει περισσότερα και περισσότερα κέρδη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα εγκληματικά αποτελέσματα του πολυπολιτισμού που μας επέβαλαν οι κυβερνήσεις και η Ευρωπαϊκή Ένωση:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τα καλα τις πολυτισμικοτητας…τι νομιζατε η νεμεσις και τους Ελληνες θα παρει.Γιατι να σας λυπηθει?Ισα ισα εσεις ψηφιαζετε πασοκ νδ κκε και συριζα.Παρτε τα τωρα.Ολα εχουν ενα τιμημα.Και το τιμημα ειναι αιματοβαμενο για σας και για τα παιδια σας, γενημενα και αγενητα.Οι λαθρο θα ειναι η λαιλαπα για την Ελλαδα και ειδικα η Αθηνα θα σβησει πρωτη απ το χαρτη.Καληνυχτα.ΝΕΜΕΣΙΣ.

  2. ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΚΤΗΟΝΟΒΑΤΕΣ ΠΑΠΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ!Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΙΣΤΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ…ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΟΥΚΩΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ!ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΛΑΡΑ ΤΗ ΚΕΦΑΛΑ!

Comments are closed.