ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ετσι “ψάρευε” κοπέλες ο 23χρονος γύφτος, βιαστής της κοπέλας με ειδικές ανάγκες στην Ρόδο

Κοινοποίηση:
psss

Στέκι του το σχολείο, όπως φαίνεται, είχε κάνει ο 23χρονος που κατηγορείται για το βιασμό της κοπέλας με ειδικές ανάγκες στη Ρόδο.

Βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το Star δείχνει τον 23χρονο Ρομά να τραγουδά σε προαύλιο σχολείου μπροστά σε μαθήτριες.

Ο 23χρονος κάθεται σε ένα παγκάκι σε προαύλιο σχολείου στη Ρόδο και τραγουδά. Μάλιστα, όπως θα δείτε και στα πλάνα, γυρνά το κεφάλι του δεξιά αριστερά, σαν κάτι να ψάχνει.

Όσο εκείνος τραγουδά, μαθήτριες περνούν από πίσω του και κοιτούν απορημένες το θέαμα.

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του για τον βιασμό της 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες, κάτοικοι κατήγγειλαν ότι ο Ρομά σύχναζε σε σχολεία.

Το βίντεο αποδεικνύει ότι ο νεαρός δεν δίσταζε να βάζει τη μουσική στη διαπασών μπροστά από τις μαθητικές αίθουσες, επιδεικνύοντας το «ταλέντο» του στο τραγούδι. Το θύμα του, η 19χρονη, τον γνώριζε όπως αποκάλυψε στο Star, καθώς τον έβλεπε συχνά στο σχολείο όπου φοιτά.

Τον γνώριζε η άτυχη 19χρονη

«Τους ήξερα ερχόντουσαν έξω από το σχολείο μου, τους ήξερα δηλαδή ερχόντουσαν κάθε ημέρα έξω από το σχολείο αλλά τελικά αποδείχθηκαν καθάρματα», λέει η σοκαρισμένη κοπέλα που βιάστηκε από τον 23χρονο και τον 19χρονο Αλβανό δολοφόνο της Τοπαλούδη.

Η 19χρονη αποκάλυψε μάλιστα ότι τον πρώτο καιρό ξυπνούσε ταραγμένη στον ύπνο της και είχε εφιάλτες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: