Αφρούς απ’ το στόμα βγάζουν οι “λυσσασμένες” πόρνες του συστήματος για την άνοδο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Όσο νυχτώνει κι η πόλη ερημώνει…

Κοινοποίηση:
makeleio-630

Δύο μόνον “κούβεντος” που έλεγε κι ο μακαρίτης ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, για τα ερπετά του συστήματος και της πληρωμένης τηλε-κριτικής και εφημεριδο-κριτικής από κάτι σαπρόφυτα του δημοσιογραφικού υποκόσμου, που έχουν ανοίξει το κωλομάγαζό τους με αλλότρια κεφάλαια και κρίνουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, λεβεντομαλάκες, ξεκίνησε την έκδοσή του, στις 19-1-2015 με μόνον κεφάλαιο, την κυκλοφορία του που στην αρχή δεν ξεπερνούσε τα 2.000 φύλλα.

Μέσα σε 3 χρόνια, καταφέραμε το ακατόρθωτο, παγκοσμίως, λόγω της σοβούσας κρίσης. Να πενταπλασιάσουμε-σε κυκλοφορία- για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΚ και να τριπλασιάσουμε για καθημερινή έκδοση, την μεγάλη πατριωτική αντικομμουνιστική εφημερίδα όλων των Ελλήνων πατριωτών. Την εφημερίδα που κάποιοι γελοίοι πληρωμένοι τελετάρχες του Τύπου, εξακολουθούν να καθυβρίζουν.

Κι όμως. Η εφημερίδα σας, το μοναδικό σκληρό παρεμβάτικο ΜΜΕ σε όλη την Ελλάδα, κατάφερε να χτυπά και να πονά, να γράφει και να δέρνει. Κι αυτό δεν μπορούν να μας το συγχωρέσουν. Να μην χρωστάμε σε κανέναν κερατά, να μην εισπράττουμε μαύρο χρήμα και να επιβιώνουμε μέσα στις Συμπληγάδες.

Περαστικά σας. Και που είστε, λαμόγια. Μαζί με τον Τσίπρα που θα πνιγεί στη θάλασσα, θα πάρετε σειρά κι εσείς. Αλλά κάτι δοσίλογοι σαν και του λόγου σας, έχετε μάθει σαν σκουλήκια να επιβιώνετε σε κάθε μαντρί με κοπριά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: