Αυτό είναι το «σπίτι του θανάτου» που στάζει αίμα – Οι άνθρωποι φοβούνται να περάσουν από έξω (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
spiti3

Θα μπορούσε να είναι ένα καλό θέμα για τρολάρισμα: «Σπίτι στάζει αίμα από άγνωστη αιτία – Οι άνθρωποι φοβούνται». Όμως δυστυχώς δεν είναι. Πρόκειται για μια πραγματικότητα και το «σπίτι του θανάτου» στάζει πράγματι αίμα, οι άνθρωποι πράγματι φοβούνται να περάσουν απέξω αλλά για άλλο λόγο. Το σπίτι είναι ο χώρος βασανιστηρίων της Κρατικής Ασφάλειας του Μπουρούντι και μέσα σε αυτό μαρτυρούν θύματα. Από τις υδρορροές του οικήματος τρέχει αίμα.

Πρόκειται για ένα από τα πολλά σπίτια που χρησιμοποιεί Ασφάλεια και ο στρατός της χώρας για να βασανίζει τους αντιφρονούντες. Μάλιστα ο ΟΗΕ έχει καταγγείλει την κυβέρνηση για «περίεργες» εξαφανίσεις ανθρώπων, παράνομες εκτελέσεις, και βασανισμούς.

Το σπίτι βρίσκεται στην περιοχή Μπουτζούμπούρα του Μπουρουντί, στη συνοικία Κινίντο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες σε ξένα μέσα ενημέρωσης από το σπίτι ακούγονται κραυγές συχνά πυκνά, ενώ εάν παρατηρήσει κάποιος τις υδρορροές θα δει να στάζουν αίμα μαζί με νερό.

Στο Μπουρουντί από το 2015 επικρατεί το χάος ύστερα από την απόφαση του Προέδρου Πιερ Κουρουνζινζά να παρατείνει αυθαίρετα τη θητεία του. Περισσότεροι από 1500 άνθρωποι έχουν δολοφονηθεί, ενώ υπάρχουν και περισσότεροι από 400.000 καταδικασμένοι με αδικήματα κατά του Προέδρου και του κράτους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Από κάτι τέτοιες χώρες μας έρχονται οι “κακόμοιροι” λαθρομετανάστες. Τέτοιας ποιότητας “άνθρωποι” είναι.

Comments are closed.