Αυτό είναι το πιο ύποπτο, «βρώμικο» και φασιστικό site του μπολσεβικισμού και του μιντιακού συστήματος, στο ελληνικό διαδίκτυο. Ρίχτε «μαύρο» στους κουκουλοφόρους και στα αποβράσματα

Κοινοποίηση:
kokkinoi- fasistes

zzo

Βρωμιάρηδες, υπηρέτες του μιντιακού κατεστημένου του μπολσεβικισμού, ρουφιάνοι, χειρότεροι από τους κατοχικούς δοσίλογους με τις κουκούλες, καρφώνουν κάθε υγιή προσπάθεια απελευθέρωσης του Τύπου και των ΜΜΕ από την σαπίλα. Στοχοποιούν, συκοφαντούν και δήθεν ενημερώνουν ανυπόγραφα, πληρωμένοι από τους αφεντάδες της διαφθοράς και της εξουσίας. Αναρχοάπλυτοι γραφιάδες υπό καθοδήγηση, μισούν κάθε τι που θα μπορούσε να δώσει ανάσα σε μια αδέσμευτη ενημέρωση που φθίνει και τείνει να εξαφανιστεί.

Και βέβαια αχθοφόροι του Μαξίμου και αντίπαλοι του Ελληνικού Πατριωτισμού.

Ρίχτε τους μαύρο και κάντε τους αναφορά στις πλατφόρμες που τους έχουν στον αέρα του διαδικτύου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μονο Μακελειο για αντικειμενικη και αληθινη ενημερωση.Σκατα στον Τσιπρα, στον Καμμενο και στους ομοιους τους.Μονο για χεσιμο ειναι αυτα τα καθαρματα.Ελληνα Στεφανε Χιο χρονια πολλα σε εσενα και το Μακελειο.

  2. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ΄ΧΕΙ Ο, ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ. ΑΚΡΩΣ ΕΥΣΤΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

Leave a Response