Αυτός είναι ο 20χρονος Σύρος που βίαζε τρίχρονο αγοράκι (εικόνες)

Κοινοποίηση:
34-1

Η ελληνική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 20χρονου αλλοδαπού που συνελήφθη χθες, Πέμπτη για βιασμό ενός ανηλίκου 3 ετών.

Πρόκειται για τον: ALSHAHADA THAMER του MAJID και της SANA , γεννηθείς την 17-07-1998 στη Συρία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μηνός, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία των ανηλίκων, του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, στα τηλέφωνα 26510-65977 και 26510-65991. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Όπως καταγγέλθηκε από οικογένεια Σύρων προσφύγων, ο οποίοι ζουν στη δομή φιλοξενίας προσφύγων «Αγία Ελένη», το 3χρονο αγοράκι τους κακοποιήθηκε από 20χρονο Σύρο πρόσφυγα που πήγε στη δομή πριν από 40 ημέρες.

Η σεξουαλική κακοποίηση έγινε προχθές το απόγευμα και την επιβεβαίωσε εξέταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε το παιδί. Χθες Πέμπτη, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων συνέλαβε τον 20χρονο, τα στοιχεία του οποίου έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τους βαφτισαν ολους προσφυγες, οι αριστεροκατσαπλιαδες του κ…λου και επετρεψαν με τα ανοικτα συνορα οι……φιλεσπλαχνοι, να μαζευτει μεσα στη χωρα καθε σκουπιδι, αλητης, εγκληματιας, βιαστης λαθρομεταναστης, χωρις να νοιαζονται για την χωρα και για την ασφαλεια των πολιτων της!!!!! Δωστε στο παιδι ανεγκεφαλοι την Ελληνικη ιθαγενεια τωρα να μην χασουμε την ρατσα και παρτε τον για κηπουρο να σας εξυπηρετει ποικιλοτροπως!!!!!!!

  2. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ

    ΣΥΡΙΖΟΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ !!!

    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΤΟΥ !!

    ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ 3 ΧΡΟΝΟΥ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΑΝ !!!

    ΤΩΡΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΟΥΝ ΣΥΝΙΔΙΤΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΙ !!!

    ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ !!!

    ΤΟ ΝΑ ΨΗΦΗΖΕΙΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 8 ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ !!!

    ΑΙΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΓΕΙΝΕ !!!!!!

  3. Κυρα τασια ξερω οτι τον ηθελες για παρτι σου ,αλλα ο τυπος δεν ηρθε να λιαστει στην χωρα .,.,.,

    Δυστυχως τετοια χαρα δεν ειδες .,..,…

    ο μουζαλας , ο κυριτσης και τα αλλα εμετικα ανθρωποειδη γιατι κρυβονται ?

  4. Αυτό το παλιοτόμαρο τον Σύρο λιποτάκτη τον λούστηκε η Ελλάδα και ο Ελληνικός λαός, από τα παλιοτόμαρα Τσίπρα και Καμμένο.Ρε καραγκιόζη, μαλάκ@ Καμμένε, η Ελλάδα εξαιτίας σου έχει αφύλακτα σύνορα για να εισβάλουν εδώ όλα τα σκουπίδια του Ισλαμικού κόσμου παλιομπουχέσα.Καμμένε πάρτον σπίτι σου τον ανώμαλο λαθραίο κωλομπαρά από την Συρία, να φυλάει τα παιδιά σου.

  5. Τηγανοκεφαλος νεγροειδης .
    η πιο σιχαμενη φυλη υπανθρωπων και συναμα η πιο επικινδυνη. Δεν εχουν κανενος ειδους ηθικους ενδοιασμους. Ειναι ανεπιδεκτοι οποιασδηποτε αναμορφωσης και εχουν χαμηλο δεικτη ευφυιας . Δεν αφομοιωνονται σε διαφορετικες κοινωνιες απο την δικη τους.
    (οπως ενα πευκο δεν δεν γινεται ποτε ελατο οτι και να κανουμε).

Comments are closed.