Αυτός είναι ο λόγος που συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ

Κοινοποίηση:
vichai708

Η Λέστερ παραμένει σε πένθος, μετά το τραγικό περιστατικό με τον θάνατο του Βιχάι Σριβανταναπράμπα έξω από το γήπεδο της με το ελικόπτερο του να πέφτει.

Ο Ταϊλανδός ιδιοκτήτης, ο άνθρωπος που αναμόρφωσε την Λέστερ και την έκανε πρωταθλήτρια το 2016, δεν βρίσκεται πια στη ζωή, και φυσικά όλοι ήθελαν να μάθουν ποια ήταν τα αίτια που έφεραν την τραγωδία στις 27 του περασμένου Οκτώβρη. Πλέον, όλοι έχουν την επίσημη ενημέρωση.

Η εταιρία που εξέτασε το ελικόπτερο («Air Accidents Investigation Branch») επιβεβαίωσε πως υπήρχε μηχανική βλάβη, η οποία ευθυνόταν για την πτώση και την συντριβή του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, ο μηχανισμός (ένα εξάρτημα 30 εκατοστών) που συνέδεε το πεντάλ του πιλότου με έναν μικρό έλικα στην ουρά του ελικοπτέρου σταμάτησε να λειτουργεί καθώς έφυγε από τη θέση του, με αποτέλεσμα το ελικόπτερο να μην έχει σταθερότητα και να πέσει στο έδαφος.

Υπενθυμίζεται στο μοιραίο ελικόπτερο επέβαιναν επίσης τα μέλη της εταιρίας του, Nursara Suknamai και Kaveporn Punpare, ο πιλότος του ελικοπτέρου Eric Swaffer και η συγκυβερνήτρια και σύντροφος του πιλότου, Izabela Roza Lechowicz.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: