Αυτός είναι ο Έλληνας ηθοποιός που αρραβωνιάστηκε 17 φορές αλλά δεν παντρεύτηκε ποτέ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Παρά τους αρραβώνες όμως δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Ο ίδιος είχε αναφερθεί στην αυτοβιογραφία του, στο κεφάλαιο «Ερωτες», προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί τελικά δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Ο Αλέκος Τζανετάκος, παρά τις κινηματογραφικές καρπαζιές και τους ρόλους του, ήταν ένας δον ζουάν πρώτης γραμμής! Μάλιστα ήταν μεγάλος καρδιοκατακτητής, είχε πολλές σχέσεις και κατέχει μάλλον ένα απίστευτο ρεκόρ στους Έλληνες ηθοποιούς! Είχε κάνει 17 αρραβώνες!

 

«Ίσως είναι και το κισμέτ, που λένε οι Άραβες. Είμαι όμως καλά, έχω φιλοσοφήσει τη μοναξιά μου και την έχω κάνει φίλη. Είμαι οικονομικά ανεξάρτητος, έχω φτιάξει μια μεγάλη περιουσία και δοξάζω τον Θεό γι’ αυτά που μου έδωσε», είχε γράψει. Αν και για το μόνο που είχε μετανιώσει, ήταν που δεν απέκτησε ένα παιδί.

 


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΠΟΥΤΣΕς ΜΠΛΕ….ΡΕ ΑΜΑ ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ?ΑΡΑΒΩΝΕς ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ …ΠΟΥΣΤΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΦΗΜΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ…..ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

  2. Επίσης, ήταν και μεγάλος ραλίστας! Είχε ΄τρέλλα’ με τα γρήγορα αυτοκίνητα και έτρεχε σε αγώνες! Μάλιστα, είχε πάρει και πολλά κύπελλα!!!

Leave a Response