Αυτοί οι ξενοδόχοι δήλωσαν ενδιαφέρον για φιλοξενία “λαθρομεταναστών” με το αζημίωτο (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
metanastes666-copy

Το ενδιαφέρον των ξενοδόχων για φιλοξενία απλώνεται πια σε όλη τη Δυτική Μακεδονία. Πληροφορίες του prlogos θέλουν ξενοδόχους και ιδιοκτήτες δωματίων σε Σέρβια, Βελβεντό ,Νεράιδα, Εμπόριο, Φούφα και όχι μόνο να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον στον ανοιχτό διαγωνισμό του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης .

Μάλιστα πολλοί έχουν κληθεί και από αρμόδιες υπηρεσίες που κινούνται γύρω από το μεταναστευτικό για να ενημερωθούν για τις αυξημένες ανάγκες σε στέγαση “προσφύγων και μεταναστών” ώστε να αποσυμφορηθούν τα νησιά.

prosfyges-kozanh

Υπάρχει αναζήτηση από κεντρικό επίπεδο όχι μόνο για ξενοδοχειακά καταλύματα, αλλά και για σπίτια Airbnb .Η πρόσκληση του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης σε παρόχους ανάλογων Υπηρεσιών για να υποβάλλουν Τεχνική και Οικονομική Προσφορά για τη “Φιλοξενία Μεταναστών & Προσφύγων” έληξε στις 25 Οκτωβρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Σιγά μην τους πληρώσουν. Θα τρέχουνε τα κόστη και το μπικικίνι δεν θα ΄ρχεται. Εκτός και τους πληρώνουν οι λαθρό…λέμε τώρα…

  2. Το χρήμα είναι του σατανά, οπότε και οι ξενοδόχοι είναι σατανάδες!!!

  3. Δεν ντρεπεσθε λιγο απατριδες, που για το χρημα δινετε τα ξενοδοχεια για τους λαθρο!!!!!!!! Μεθαυριο θα τα βρητε ολα μπροσυα σας χαμενα κορμια!!!!!!! Ο διεθνης οργανισμος για τους λαθρο να τους παρει και να τους παει στην Μερκελ και στα σπιτια αυτων που τους υποστηριζουν και ολοι μαζι να πανε στα τσακιδια!!!!!!!

  4. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΑΡΑΒΑΛΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ. ΞΕΛΙΓΩΜΕΝΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.

  5. Το χρημα ΔΙΑΒΡΩΝΕΙ τους παντες;;;;
    Που ειναι οι Ελληνες;;;;μονο οθωμανοραγιαδες, ριψασπιδες και χοντροκοιλαραδες.Καταντια και ντροπη.

  6. Στέφανε βγάλε στην εφημερίδα τα ονόματα των ξενοδόχων που δίνουν κλίνες στον κατακτητή. Ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει τους προδότες ! Όσο είναι καιρός πριν γίνει ΜΟΔΑ..

Comments are closed.