Αυτοί είναι οι Συριζαίοι! Ντροπή και αηδία! Τι ενδιαφέρει το 17χρονο ποιους σκότωσε ο Κουφοντίνας;;; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Αυτοί είναι οι Συριζαίοι! Ντροπή και αηδία! Τι ενδιαφέρει το 17χρονο ποιους σκότωσε ο Κουφοντίνας;;;

Δείτε εδώ ολόκληρο το απόσπασμα  (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αυτό θα πει “ήθος και ύφος” της πολιτικής εξουσίας, γενικά, αλλά εδώ που τα λέμε οι νυν κυβερνώντες είναι πέρα από κάθε σύγκριση, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να διαλύσουν ό,τι υπήρχε όρθιο και θύμιζε Ελλάδα: το εθνόσημο; το κατήργησαν, τα θρησκευτικά σύμβολα; τα έρριξαν στα σκουπίδια, τον κοινωνικό ιστό;τον διέλυσαν, την εθνική ταυτότητα και ομοιογένεια; τι είναι αυτό τρώγεται; τι θα πει “εθνική ταυτότητα” αυτά είναι αναχρονιστικά γι αυτούς, αρκεί που θα λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα με τα αποβράσματα που κουβάλησαν εδώ και το έγκλημα γνωρίζει λαμπρή δόξα!!! τι να τους πρωτοπροσάψεις, αλλά όχι κι ότι οι άλλοι είναι αμέτοχοι, πού είναι η πνευματική κοινότητα, η εκκλησία, τα σώματα ασφαλείας, και γενικά οι θεσμοί-πυλώνες του Έθνους-κράτους αλλά κυρίως η κατ’ ευφημισμόν αντιπολίτευση, για να σταματήσουν τον κατήφορο;;;;; άσε που έχουν ετοιμάσει το “στρατό” τους για να ολοκληρώσει την καταστροφή, αυτό κι αν θα είναι ολοκαύτωμα…. ο Ρουβίκωνας απειλεί από τώρα, οι φοιτητές -φυτώριο της αυριανής κοινωνίας τρομάρα τους- ξυλοκοπούν τους καθηγητές και ο λαός “περί άλλα τυρβάζει” …εγώ ας είμαι καλά και “γαία πυρί μιχθήτω”, αυτή είναι η νοοτροπία των περισσοτέρων, ένας ευνουχισμένος λαός που άγεται και φέρεται από άθλια ΜΜΕ εξαγορασμένα από κάθε λογής ανθελληνικά σκουλήκια… Κράτα γερά Στέφανε!!!! Κατερίνα

  2. Τι να σου κανω που ο κοσμος ειναι ηλιθια γιδια και δεν βγαζουν κυβερνηση Χρυση Αυγη… Να σας εκλεινε οοολους εσας τους προδοτες τους ανθελληνες ισοβιως σε μπουντρουμι με ενα κομματι ξερο ψωμι για φαγητο..

  3. MPALAS ΕΑΝ ΚΟΦΟΔΙΝΑΣ ΕΙΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΩΡΣΑ ΞΕΡΙ ΠΟΥ ΘΑΤΑΝΕ

  4. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΜΠΙΑΛΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΣΚΟΤΩΣΕ 12 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ.

  5. Κατι τετοια πολιτικα παρταλια βυθισαν τον κοκκινο θιασο .,.,.,και η βουτια θα συνεχιστει σε ενα μηνα οσο οι αναρχοπανιβλακες εξακολουθουν να διατυπωνουν τις ηλιθιες αποψεις τους .,.,
    και φωναζω γιατι οι ψηφοι ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ αλλα ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ…..

    1. φιλελεδουλης ε? πονας για τον μπαμπακα του εγγονου του μητσοτακη ε? λ γιαατι δε ψηφιζουν χρυση αυγη πχ?….αυτοι οι ψηφοι θα ειναι υπερ…του συριζα?

Comments are closed.