Αυτά θα συμβούν τις πρώτες 24ωρες αν ξεσπάσει ελληνοτουρκικός πόλεμος – Αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
1

ο μέτωπο μιας ελληνοτουρικής σύρραξης στη Θράκη θα έχει κατά την έναρξη των επιχειρήσεων ένα ανάπτυγμα 150 χιλιομέτρων, όσο
περίπου το μήκος των σημερινών ελληνοτουρκικών συνόρων, που υλοποιούνται από την κοίτη του ποταμού Έβρου.

H ελληνική ή Δυτική Θράκη, είναι περιοχή περιορισμένου πλάτους και έκτασης, που λόγω της φύσεως του ημιορεινού εδάφους της και του περιορισμένου οδικού δικτύου, το οποίο στην ουσία υλοποιείται από ένα μόνο εισδύοντα οδικό άξονα, θεωρείται ότι γενικά ευνοεί την άμυνα, ή διαφορετικά, ότι μπορεί να κρατηθεί με μικρές σχετικά ελληνικές δυνάμεις.

Από τη σύγκριση των αντιμέτωπων στην περιοχή του Έβρου χερσαίων δυνάμεων Ελλάδας και Τουρκίας, προκύπτει ότι κατά την παρούσα στιγμή, η δεύτερη υπερέχει σε αριθμό ανδρών 2,6 φορές, σε αριθμό μέσων αρμάτων 1,6 φορές, και σε αριθμό πυροβόλων 2 φορές, αναλογίες που μπορούν να αυξηθούν υπέρ της Τουρκίας αν οι δυνάμεις της στον Έβρο ενισχυθούν με μέρος των προς Βουλγαρία δυνάμεών της, ή με άλλες δυνάμεις που θα προέλθουν από επιστράτευση ή από περιοχές του εσωτερικού.
Ωστόσο, οι υπέρ της Τουρκίας αναλογίες, παρούσες και μελλοντικές, ανατρέπονται μερικώς υπέρ ημών αν ληφθεί υπόψη η στενότητα του μετώπου και του εδάφους της Δυτ. Θράκης, που ήδη από το 1976 θεωρείται κορεσμένη από φίλιες δυνάμεις.

 

 

Το Αιγαίο πέλαγος κυριαρχείται από την Ελλάδα γιατί δυτικά και βόρεια περιβάλλεται από την ελληνική χερσόνησο, και επίσης  γιατί είναι διάστικτο από 2.000 περίπου μεγάλα και μικρά ελληνικά νησιά, που από αυτά μπορεί να ελεγχθεί κάθε κίνηση από τα Δαρδανέλλια προς τη Μεσόγειο.

Σε περίπτωση ελληνικού αμυντικού αγώνα στο Αιγαίο, η ενίσχυση των ανατολικών νησιών που θα προέρχεται από την Ηπειρωτική Ελλάδα, μπορεί να πραγματοποιηθεί σε βραχύτατο χρόνο είτε από τη θάλασσα είτε από τον αέρα, υπό την προϋπόθεση τουλάχιστον τοπικής υπεροχής της ελληνικής αεροπορικής και ναυτικής δύναμης στο Αιγαίο.

Γενικά το Αιγαίο Πέλαγος αποτελεί τον κυριότερο και ζωτικότερο χώρο της προς την Τουρκία ελληνικής πολεμικής προσπάθειας, επιθετικής ή αμυντικής και είναι βέβαιο ότι σε περίπτωση μιας ελληνοτουρκικής πολεμικής αναμέτρησης, θα αποτελέσει το πεδίο μιας σημαντικής αεροναυτικής και χερσαίας μάχης, από την
έκβαση της οποίας θα κριθεί και η τύχη του ελληνοτουρκικού πολέμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Το κακο ειναι οτι οι κατσαπλιαδες εβαλαν το φιδι μεσα στον κορφο μας, τωρα ειναι θεμα χρονου ποτε θα μας δαγκωσει!!!!!!! Αυτο καποιοι δεν θελουν να το καταλαβουν η κανουν πως δεν καταλαβαινουν, ισως ενεργοντας βασει σχιδιου, διαφορετικα τι να πει κανεις, βλεποντας οτι ακομα η χωρα ειναι ξεφραγο αμπελι και ερχεται καθε καρυδιας καρυδι, χωρις να νοιαζεται κανεις!!!!!!

  2. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ

    Ανησυχείτε;; Αν ΟΧΙ, απλά διαβάστε μαρτυρία φίλου:

    ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΕΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

    ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΕΡΙΞ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΙΩΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΔΕΧΕΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.

    ΤΟ ΝΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ…ΟΙ ΑΝΑΡΧΕΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Η ΛΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ..ΕΝΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ…ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ… ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΔΑΡΕΙ ΑΝΗΛΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ…ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΕ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ…

    …ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΩΝ ΝΑΡΚΩΝ ΤΥΠΟΥ ΓΚΛΕΙΜΟΡ(ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΩΣ ΓΕΜΙΣΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΚΑΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΩΝ. ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΙΛΑ ΤΕΤΟΙΩΝ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΙΑ. ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ.

    ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΥΡΕΤΩΔΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ;
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ?ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ;
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΟΝΙΚΟΣ;
    ΚΟΥΜΠΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΚΑΜΕΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΛΟΧΙΑΣ ΣΟΝΤΕΡΣ.ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.ΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΣΧΕΔΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ.

    ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΑΠΛΑ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛ.ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΩΣΤΕ ΟΛΗ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΔΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΥΜΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.
    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΥΒΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ.

    ΛΥΣΕΙΣ;ΠΟΛΛΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ….

    ΠΗΓΗ: Επιστολή Αναγνώστη

Comments are closed.