Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα έχουν την καλύτερη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Κοινοποίηση:
ζωδια

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ιδιαίτερη μέρα για όλους. Για όσες έχουν σύντροφο η μέρα μπορεί να γεμίσει με λουλούδια, σοκολατάκια, φανταχτερά εστιατόρια, κοσμήματα ή να εξελιχθεί σε ένα γλυκό βράδυ στον καναπέ με ταίνιες και pizza. Για τις singles, ωστόσο, η μέρα της αγάπης μπορεί να φέρει κάποια αμηχανία και κάποια στεναχώρια.

Όμως, ακόμα και εάν οι προσδοκίες σου για του Αγίου Βαλεντίνου είναι μηδαμινές, το ζώδιο σου ίσως να σου επιφυλάσσει κάτι μοναδικό. Ειδικά για τρία από τα δώδεκα ζώδια, η επιτυχία στον ερωτικό τομέα για τις 14 Φεβρουαρίου είναι σίγουρη.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Από όλα τα ζώδια, ο Ταύρος θα περάσει την πιο καυτή και σέξι περίοδο. Ο Άρης θα εισέλθει στο Ταύρο και θα τον αναστατώσει. Μη φοβηθείτε να κάνετε την κίνηση σας και να ζητήσετε από το νέο σας φλερτ να βγείτε ραντεβού ή ετοιμάστε κάτι πραγματικά εντυπωσιακό για τον σύντροφο σας.

Βρίσκετε στην πιο σεξουαλική σας φάση, είστε ιδιαίτερα αισθησιακές και επιθυμείτε την απόλαυση και την ευχαρίστηση. Μην πτοείστε και μην το βάζετε κάτω γιατί του Αγίου Βαλεντίνου από ότι φαίνεται θα φτάσετε στην απόλυτη ικανοποίηση.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Η Σελήνη θα βασιλεύει στο ζώδιο σας την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, πράγμα που σημαίνει ότι θα νιώσετε την ανάγκη να χαλαρώσετε με κάποιον αγαπημένο. Είτε ψάχνετε για κάποιον νέο είτε έχετε ήδη έναν εραστή, σίγουρα θα περάσετε την μέρα αυτή μαζί του.

Επίσης, με τον Δία, τον πλανήτη της τύχης και των θαυμάτων στο ζώδιο σας, είστε το πιο τυχερό ζώδιο για όλο το 2019. Βγείτε ένα ραντεβού στα τυφλά, παρακολουθήστε events με φίλους, ή απλά βγείτε έξω, βγείτε από τη ρουτίνα σας γιατί αναμένεται να πέσει τυχαία επάνω σας ο μεγάλος έρωτας. Τώρα που η τύχη είναι με το μέρος σας, παίξτε και κερδίστε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο Αιγόκερως έχει μια άγρια παθιασμένη πλευρά, αλλά είναι επίσης ένα από τα πιο σέξι ζώδια. Εσείς οι αιγόκεροι είστε πια έτοιμοι να αρπάξετε κάθε ευκαιρία για σεξ και έρωτα. Η Αφροδίτη περνά τώρα από το ζώδιο σας και θα σας κάνει να μαγνητίζετε τα βλέμματα. Είτε έχετε σχέση είτε όχι, θα λάμψετε.

Επίσης, ο Άρης, θα πυροδοτήσει τον τομέα της αγάπης την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ώστε να είστε πραγματικά τυχεροί όταν πρόκειται για τον σύντροφο σας, μελλοντικό ή νυν. Τείνετε να κινήστε κυρίως με τη λογική και όχι με το συναίσθημα. Από όλες τις εποχές, όμως, αυτή είναι η τέλεια περίοδος για να είσαι τολμηρός και θαρραλέος σε όλα τα θέματα της καρδιάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: