Αυτά γράφουν ακριβώς τα ισλαμικά φυλλάδια που εστάλησαν στους Έλληνες – Η φράση που… «μυρίζει» παγκόσμιο ηγέτη

Κοινοποίηση:
ISLAM

Σάλο προκάλεσαν χθες οι φάκελοι που εστάλησαν σε πανεπιστήμια της χώρας, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, περιείχαν φυλλάδια στην αραβική γλώσσα και «βιομηχανικές ερεθιστικές ουσίες»,οι οποίες χρησιμοποιούνται στην παραγωγή και βελτίωση συγκολλητικών ουσιών και μελανιών εκτύπωσης

 

Σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό, μέσα στους φακέλους βρέθηκαν προπαγανδιστικά ισλαμικά φυλλάδια.

Δείτε τι περιείχαν αναλυτικά:

Το πρώτο φυλλάδιο (Πανεπιστήμιο Αιγαίου) φέρει τον τίτλο: «Ο άνθρωπος, οι άπιστοι», αναφερόμενο σε δύο εδάφια του Κορανίου.

Το δεύτερο φυλλάδιο ονομάζεται: «Η απόλυτη νίκη είναι για το Ισλάμ, όχι όμως μέσω των μουσουλμάνων».

Μέσω ποιών δηλαδή; Μέσω ενός παγκόσμιου ηγέτη, τον οποίο φαντάζονται ως τον Γιαχβέ-Αλλάχ;

Ή αυτό αποτελεί μια προσπάθεια ριζοσπαστικοποίησης δυτικών ώστε να μετατραπούν σε λίγο καιρό σε «μοναχικούς λύκους»;, όπως ανέφεραν «ειδικοί» στο Star;

Το τρίτο φυλλάδιο έχει τίτλο: «Ω άνθρωπε, να είσαι άνθρωπος και όχι σατανάς».

Το τέταρτο φυλλάδιο έχει τίτλο: «Πώς να παρατείνετε το χρόνο της πολικότητας της Γης; Το μόνο όπλο κατά της τρομοκρατίας».

Υπενθυμίζεται ότι ο φάκελος που παρέλαβε το Πολυτεχνείο Κρήτης περιείχε επίσης φυλλάδιο στην αραβική γλώσσα και παραδόθηκε από υπάλληλο του Ιδρύματος, ο οποίος νωρίτερα τον είχε παραλάβει με την αλληλογραφία των ΕΛΤΑ στη Γραμματεία της πρυτανείας.

Ο φάκελος ήταν σκισμένος σε ορισμένα σημεία, έφερε πλέγμα ενίσχυσης και ήταν άσπρου και πράσινου χρώματος.

Οι πρυτανικές αρχές του Πολυτεχνείου αρχικά δεν αξιολόγησαν την αποστολή του φακέλου, ωστόσο όταν και έγινε γνωστή η αποστολή ύποπτου φακέλου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές των Χανίων οι οποίες και παρέλαβαν τον φάκελο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: