Ας τον μαζέψει κάποιος! ΓΕΛΑΕΙ ο κόσμος με τον ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΚΑ: Δεν μπορεί να σταθεί και δίνει «χαστουκάκια» και «κόλλα πέντε» σε ηγέτες (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
18336561_420543068323075_825989411_n

Σοκ προκαλούν φωτογραφίες και βίντεο του Ζ.Κ.Γιούνκερ ο οποίος φαίνεται να  έχει καταρρεύσει εντελώς παρά τις προσπάθειες της Κομισιόν να τον «καλύψει».

Για ακόμη μια φορά η κάμερα έπιασε τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να έχει πολύ μεγάλα προβλήματα αστάθειας και πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πλέον ότι η αιτία δεν είναι η οσφυαλγία που λέει πως τον ταλαιπωρεί αλλά το ποτό.

Συζητήσεις και σχόλια προκάλεσε για μια ακόμη φορά η …αστάθεια του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Ο κ.Γιούνκερ βρισκόταν χθες στη Σύνοδο Ευρώπης – Αφρικής στη Βιέννη.

Φτάνοντας για το δείπνο, πρόεδρος της Κομισιόν μετά βίας μπορούσε να σταθεί στα πόδια του ενώ χρειάστηκε να τον στηρίξει μια βοηθός του ενώ ένας δεύτερος τον κρατά από πίσω για να μην πέσει.

Παρά τη δυσκολία του στο περπάτημα, ο κ.Γιούνκερ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος στη συνέχεια, υποδέχθηκε με αγκαλιές, «χαστουκάκια» και high five ηγέτες, ενώ ερωτηθείσα σχετικά η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της Κομισιόν Μίνα Αντρέεβα είπε ότι οι φωτογραφίες κάποιες φορές λένε… ψέματα.

«Οι φωτογραφίες κάποιες φορές λένε ψέματα, όπως το κάνουν σε αυτήν την περίπτωση» είπε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου Μίνα Αντρέεβα μιλώντας σε δημοσιογράφους και πρόσθεσε:

«Ο πρόεδρος χαίρει άκρας υγείας και είναι σε πλήρη ισχύ από χθες το βράδυ».

Η Αντρέεβα σημείωσε ότι μόλις μίλησε με τον ίδιο καταλήγοντας «είναι πολύ καλά», ενώ προσέθεσε ότι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, όπως κι ο ίδιος έχει δηλώσει, ορισμένες φορές πονάει ενώ περπατάει, ως αποτέλεσμα των σοβαρών τραυμάτων που υπέστη σε ένα τροχαίο ατύχημα πριν από 30 χρόνια.

Βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας…

Βέβαια, νέες απορίες για την υγεία ή τις… συνήθειες του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ προκαλούν και οι εικόνες που δείχνουν τον πρόεδρο της Κομισιόν να δυσκολεύεται να σταθεί στα πόδια του και να ανέβει δυο σκαλοπάτια σε μια κρίσιμη διεθνή σύνοδο.

Κατά την προσέλευσή του στο Ανάκτορο Χόφμπουργκ της Βιέννης για το δείπνο υποδοχής των ηγετών στο Φόρουμ Ευρώπης-Αφρικής ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ εθεάθη να χάνει την ισορροπία του και να σπεύδουν δύο βοηθοί του να τον στηρίξουν για να μη σωριαστεί στο έδαφος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΥΤΟς ΚΡΑΤΑ ΤΙς ΤΥΧΕς ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ??? ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟς ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Leave a Response