Αρναούτογλου τέλος: Αυτός είναι ο νέος παρουσιαστής του Nomads

Κοινοποίηση:
nomads

Αρκετά αλλαγμένος θα είναι ο δεύτερος κύκλος του «Nomads». Το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν καθώς έφερε ικανοποιητικά νούμερα στο κανάλι. Ωστόσο προκειμένου να υπάρξει ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού οι υπεύθυνοι της παραγωγής σχεδιάζουν αλλαγές.
Η πιο σημαντική απ’ όλες είναι ότι ο δεύτερος κύκλος θα γυριστεί στη Μαδαγασκάρη και όχι στις Φιλιππίνες.

Όπως σημειώσει σχετικά κυριακάτικη εφημερίδα το γεγονός ότι με τη συγκεκριμένη χώρα δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ώρας δίνει την ευκαιρία στο κανάλι να υλοποιήσει κάτι που υπήρχε ως σκέψη από πέρσι. Να βγαίνει το επεισόδιο της αποχώρησης κάθε εβδομάδας σε ζωντανή μετάδοση.

Μάλιστα το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ψηφίζει live ενώ θα υπάρξει και σχετική εφαρμογή για να ψηφίζει κάποιος δωρεάν. Πρόκειται για κάτι που δεν έχει ξαναγίνει σε ριάλιτι επιβίωσης στην ελληνική τηλεόραση.

Από εκεί και πέρα εξετάζεται και το μοντέλο παρουσίασης του ριάλιτι. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δε θα παρουσιάσει τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι και αναζητείται ο αντικαταστάτης του.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το κανάλι είναι σε συζητήσεις με τον Σάββα Πούμπουρα. Ο γνωστός παρουσιαστής που φέτος βρισκόταν στα backstage του Dancing είναι η Νο1 επιλογή του ΑΝΤ1 και αυτός που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αναλάβει την παρουσίαση του Nomads.

poumpouras-700x396

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: