Απόκοσμη δύναμη ακινητοποιεί αυτοκίνητα σε περιοχή του Καναδά. Έντρομοι οι οδηγοί εδώ και μερικές εβδομάδες

Κοινοποίηση:
ix

Μυστηριώδης Δύναμη σβήνει τις μηχανές των αυτοκινήτων, απενεργοποιεί το «κλειδί» και τον συναγερμό, αφήνοντάς τους οδηγούσε σε απόγνωση

 

Σε μία μικρή περιοχή, στο Carstairs του Καναδά, εδώ και μερικές εβδομάδες συμβαίνει κάτι πολύ αλλόκοτο με τα αυτοκίνητά τους.

Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων, δεν ξέρουν με ποιό τρόπο να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που έχουν μπροστά τους, ενώ πολλοί φοβούνται να ξαναπάνε στο σημείο και να ψωνίσουν πάλι – χώρια που «τρέμουν» για τις ζημιές που μπορεί να «κληρονομήσουν» τα αμάξια τους.

Οι ηλεκτρολόγοι και οι μηχανικοί δεν μπορούν να βρουν τι συμβαίνει και να εξηγήσουν γιατί μπλοκάρονται οι μηχανές, τα κλειδιά, οι συναγερμοί, σε μία πολύ μικρή περιοχή γύρω από ένα κατάστημα με μεγάλο πάρκινγ.

Προφανώς, κατά την γνώμη του Tyler Glockner διαχειριστή του Secureteam 10, κανάλι του Youtube, το όλο συμβάν έχει να κάνει με κάποιο είδος συχνότητας που εκπέμπεται ή παρεμβαίνει σαν ένα ανατριχιαστικό γεγονός όπως εκείνα που βλέπουμε σε ταινίες θρίλερ.

Το μυστηριώδες συμβάν έχει φτάσει έως τα «αυτιά» του CBC News, το οποίο
ήρθε σε επαφή με το Ministry of Innovation, Science and Economic Development, για να σχολιάσει το περίεργο αυτό γεγονός, ή να δώσει κάποιες εξηγήσεις ή λύσεις, αλλά μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει ανταποκριθεί.

Τι μπορεί να συμβαίνει; Πολλές εκτιμήσεις έχουν πέσει στο τραπέζι, αλλά όσο δεν υπάρχει κάποια επιστημονική εκδοχή, οι εξηγήσεις που δίνονται έχουν να κάνουν με την παρουσία υπόγειωνν ΑΤΙΑ, με αλλαγές του μαγνητικού πεδίου στην περιοχή, με πιθανές Διαστατικές Πύλες που ανοίγουν ή πρόκειται να ανοίξουν και άλλα τέτοια που δεν εκτιμούν οι σκεπτικιστές.

Δείτε το βίντεο για να δείτε τι έπαθε αρκετός κόσμος εκεί:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: