Απούσα η Ελλάδα: Γερμανία, Γαλλία, Μάλτα και Ιταλία συμφώνησαν για εφαρμογή συστήματος κατανομής αλλοδαπών

Κοινοποίηση:
italy-migrants

Προκαταρκτική συμφωνία επιτεύχθηκε στη Μάλτα ανάμεσα σε τέσσερις χώρες της ΕΕ για την εφαρμογή ενός συστήματος αυτόματης κατανομής των παράνομων μεταναστών που αποβιβάζονται στη Μάλτα ή στην Ιταλία, ανακοίνωσαν στους δημοσιογράφους οι αντιπροσωπείες μετά το τέλος μιας μινι-συνόδου κορυφής για τη μετανάστευση στη Βαλέτα.

Το κείμενο που χαρακτηρίστηκε «βάση συμφωνίας» και το περιεχόμενο του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί σε λεπτομέρειες, θα υποβληθεί προς έγκριση στο σύνολο των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά το ευρωπαϊκό συμβούλιο Εσωτερικών Υποθέσεων στο Λουξεμβούργο τις 8 Οκτωβρίου, διευκρίνισαν οι υπουργοί Εσωτερικών των τεσσάρων χωρών (Γερμανία, Γαλλία, Μάλτα και Ιταλία) και η φινλανδική προεδρία της ΕΕ.

«Εξασφαλίσαμε καλά αποτελέσματα που οδήγησαν σε ένα κοινό κείμενο,

που ακολουθεί δύο έγγραφα που είχαν υποβληθεί προηγουμένως από τη Γαλλία και τη Γερμανία, από τη μία πλευρά, τη Μάλτα και την Ιταλία από την άλλη», δήλωσε ο Μαλτέζος υπουργός Εσωτερικών Μίχαελ Φαρούτζια, οικοδεσπότης της συνόδου.

Κινητοποίηση των ευρωπαϊκών χωρών για την κατανομή των μεταναστών

«Είναι μόνο ένα πρώτο στάδιο που συναθροίζει τις τέσσερις χώρες, μεταξύ των οποίων δύο (η Ιταλία και η Μάλτα) είναι άμεσα ενδιαφερόμενες» για τις αποβιβάσεις μεταναστών στις ακτές τους, εξήγησε ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ σε συνέντευξη Τύπου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!!
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ???

  2. Ασφαλώς και ΔΕΝ φταίνε οι Ευρωπαίοι! (πάντα τα λάθη μας τα ρίχνουμε στους άλλους), όταν καταφέρουμε να παραδεχθούμε την αλήθεια, τότε θα έχουμε κάνει ένα βηματάκι, το δεύτερο θα είναι, όταν ”μάθουμε” να επιλέγουμε τους ηγέτες μας (sic!), μην γελάτε……τι να γράψω, τους ηλίθιους που μας κυβερνούν?

  3. Έτσι για να δούμε πόσο πούστικα λειτουργούν οι λοιποί Ευρωπαίοι έναντι ημών.
    Μία η λύση, ανοίγουμε τα σύνορά μας και τους ξαμολάμε όπου θέλουν πλήν Ελλάδος. Έτσι και αλλοιώς δεν θέλουν να μείνουν εδώ.

  4. ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΝΤΕΣ???? ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΠΟΝΟΨΥΧΟΣ ΕΛΕΗΜΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ !!!!! ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΡΑΝΗ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ!!!!!

Comments are closed.