Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος ο νεότερος! Για πρώτη φορά στο φως, ο γιος του πιο αμφιλεγόμενου πολιτικού! (Φωτο)

Κοινοποίηση:
1

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ο νεότερος, είναι ένα παιδί που έχει περάσει πολλά επιβεβαιώνοντας το αρχαίο ρητό «Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα». Έφηβος πια, το στερνοπούλι του πρώην πανίσχυρου υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ είναι ένας νέος με βλέμμα σοβαρό, μελαγχολικό θα έλεγε κανείς.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αντί να ντρέπεται με τα αισχη τους, ασχολείται με τα Facebook…. Που είναι που έκανε την τρελή? Τώρα… ανεβάζει φωτό μέσα σε σκάφος και προκαλεί….

  2. Φτου σου παλικαρι μου,απογονε ξεφτυλισμενων. Επιασαν τοπο τα αυγουλακια με το ταξι καθημερινα απο την Θηβα. Να ζησεις σαν τα ψηλα βουνα κ να σε φτυνουν ολοι οσο ζης γιατι ολων τα λεφτα θα σε ζουν που τα εκλεψαν τα ραμολιμεντα οι γονεις σου

  3. Τι συμβουλή θα δώσει ο πατέρας στον γιό? Να κλέψεις μόνο όταν μάθεις να κρύβεσαι? Παιδί μου δούλεψε να φας και κλέψε νάχεις? Τι θα τον συμβουλέψει ο πιο μαλάκας πολιτικός? Το μόνο που θα κάνει είναι να τον εντάξει στην πολιτική της κακομοίρας της Ελλάδας. Και αυτόν στην πλάτη μας.

  4. με δικα μας λεφτα,του λαου μεγαλωσε και σπουδαζει….και ολα τα παιδια ,ολων των πολιτικων,…….

Leave a Response