Αποκαλυπτική Υβόννη Μποσνιακ για Ρέμο: «Η κόρη μας γνωρίζει ότι ο μπαμπάς είναι…»

Κοινοποίηση:
Antonis-Remos-Yvoni-Mposniak-4

Τι είπε η Υβόννη Μποσνιακ για τον Αντώνη Ρεμο;

Υπέροχες στιγμές στο πλάι του άντρα της, Αντώνη Ρέμου αλλά και την επαγγελματική της καταξίωση.

Η τζούνιορ της οικογένειας, η Ελένη, δεν έχει ακόμη αντίληψη της ιδιαιτερότητας της απασχόλησης των γονιών της. «Γνωρίζει απλά ότι ο μπαμπάς τραγουδά -όταν λείπει ακούμε τραγούδια του στο σπίτι- και ότι η μαμά φτιάχνει ρούχα. Έχω σχεδιάσει ρούχα και για την κόρη μου και για τον Αντώνη.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι με ενδιαφέρει ο χώρος της ανδρικής και της παιδικής ένδυσης. Το έκανα γιατί ήθελα απλά να φροντίσω με ξεχωριστό τρόπο τους δικούς μου ανθρώπους», λέει η Υβόννη στο Gala.

Φυσικά, δεν ξεχνά το παρελθόν, αφού αυτό τη βοηθά να μαθαίνει, να μην κάνει τα ίδια λάθη και να χτίζει πιο αποτελεσματικά τις άμυνές της. «Όλη αυτή η δημοσιότητα που έπεσε πάνω μου στην αρχή της σχέσης μου με τον Αντώνη με τρόμαξε γιατί δεν ήμουν συνηθισμένη σε κάτι τέτοιο και δεν μιλούσα καλά τη γλώσσα. Ήταν δύσκολο, αλλά είχα έναν άνδρα που μου κρατούσε σφιχτά το χέρι και μου έλεγε να μη φοβάμαι. Όλο αυτό, πλέον ξέρω να το διαχειριστώ και δεν με επηρεάζει».

Όπως πλέον διαχειρίζεται άψογα και τις εκδηλώσεις θαυμασμού απέναντι στον σύζυγο της.

«Τον καμαρώνω όταν εκείνος τραγουδάει και το κοινό ενθουσιάζεται. Νιώθω υπερήφανη για τη διαχρονικότητα της επιτυχίας του. Όταν περπατάμε μας σταματούν κάθε τρεις και λίγο. Για μια απόσταση λίγων λεπτών μπορεί να χρειαστούμε και μια ώρα. Τον αγαπούν τον Αντώνη και θέλουν να του μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του».

Ωστόσο, εντός των τειχών επικρατούν άλλοι ρυθμοί.

«Στο σπίτι μαγειρεύουμε μόνο η πεθερά μου κι εγώ. Έχω τρέλα με τη μαγειρική, με χαλαρώνει. Φτιάχνω ψωμιά και η σπεσιαλιτέ μου όταν πιάνει κρύο είναι η σούπα γκούλας», αποκαλύπτει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΤΕ, ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ ΠΕΡΝΑΤΕ, ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΗ ΕΧΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΑ………………………….

Comments are closed.