Αποκάλυψη: «Μπον βιβέρ» στην Μύκονο, με πούρα Αβάνας, ένας εκ των βασικών υπευθύνων ασφαλείας της Βουλής!

Κοινοποίηση:
ΒΟΥΛΗΟΛΑ34

«Το καλοκαίρι είναι εδώ…»

Σ’ αυτή την διαδικτυακή δήλωση χαράς και θερινής χαλάρωσης στην… Μύκονο προχώρησε –λίγα εικοσιτετράωρα μετά την πολυσυζητημένη επίθεση του «Ρουβίκωνα» στην Βουλή – ένας εκ των αξιωματικών της ΕΛΑΣ που έχουν την κύρια ευθύνη για την ασφάλεια του Κοινοβουλίου!

Aποκάλυψη για την εικόνα διάλυσης της ΕΛΑΣ τους τελευταίους μήνες.

Λίγες ημέρες μετά την ανενόχλητη επιδρομή των αντιεξουσιαστών στον (υποτίθεται) πλέον φυλασσόμενο χώρο της Αττικής, ένας εκ των βασικών φρουρών της Βουλής προχώρησε σε επιδεικτικές αναρτήσεις στο Instagram στον Πάνορμο της Μυκόνου κρατώντας πούρα Αβάνας και γιορτάζοντας τον… ερχομό του καλοκαιριού.

Κι όλα αυτά ενώ είναι σε εξέλιξη η έρευνα που διέταξε το αρχηγείο της ΕΛΑΣ –διεξάγεται από τον επιτελάρχη κ. Ανδ. Δασκαλάκη- για τις πλημμελείς ενέργειες των υπευθύνων της ασφάλειας της Βουλής που δεν απέτρεψαν την επιδρομή των «ακτιβιστών των Εξαρχείων». Δημιουργώντας αναστάτωση και προκαλώντας πλήθος διαμαρτυριών από τον πολιτικό κόσμο.

ΒΟΥΛΗ-ΟΛΑ1-388x600


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αν είναι σε κανονικη αδεια μπορει να παει και να κανει ότι θελει ο ανθρωπος τι σας πειραζει εσας? αλλα ξερω μερικοι από εσας εχετε λυσσαξει ειδηκα με τους αστυνομικούς,γιατι θελατε πολύ να γινετε και εσεις αστυνομικοι αλλα δεν τα καταφερατε

  2. Rε τους Λωληδες !! κουραζονται που ακροονται τις τηλεφωνικες γραμμες και ξε κουραζονται μετα στην Μυκων την υπνοφορο για ξεκουραση πνευματικη… και απο παλια ετσι… ελαχιστοι της »’ »προκοπης»ενστολοι της αστυνομευσης διοτι οι περισσοτεροι παρασυρθηκαν απο τους χακιενστολους εκεινους τους κουρομανοσκυθοβουλγαρους αρακτεους ασιατοπαμπονηρους

Leave a Response