Απεργία στη Fiat λόγω… Κριστιάνο Ρονάλντο!

Κοινοποίηση:
2018-07-10T160842Z_1808428801_RC14F74C7CF0_RTRMADP_3_SOCCER-ITALY-JUV

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι από τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους φαίνεται ότι είναι οι εργαζόμενοι της Fiat, που έδειξαν έμπρακτα τη δυσαρέσκειά τους ανακοινώνοντας… 48ωρη απεργία!

Όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι, οι εργαζόμενοι της αυτοκινητοβιομηχανίας έχουν πολλά χρόνια να πάρουν αυξήσεις -έστω και μικρές- και τώρα ανακοινώνεται μια μετακίνηση που θα ξεπεράσει σε κόστος τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

«Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι ενώ οι εργαζόμενοι εξακολουθούν για χρόνια να κάνουν τεράστιες οικονομικές θυσίες η ίδια η εταιρεία αποφασίσει να δαπανήσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την αγορά ενός ποδοσφαιριστή» αναφέρει η ανακοίνωση του ΔΣ των εργαζομένων στη FIAT, και συνεχίζει: «Μας λένε ότι η στιγμή είναι δύσκολη. Και ενώ οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους σφίγγουν όλο και περισσότερο τις ζώνες τους, η εταιρεία αποφασίζει να επενδύσει πολλά χρήματα σε μόνο έναν άνθρωπο! Είναι εντάξει; Είναι φυσιολογικό για ένα άτομο να κερδίζει εκατομμύρια και χιλιάδες οικογένειες να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν έως τα μέσα του μήνα; Είμαστε όλοι εξαρτημένοι από το ίδιο αφεντικό, αλλά σε αυτήν την στιγμή τεράστιας κοινωνικής δυσκολίας, αυτή η άνιση μεταχείριση δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: