Απίστευτο! Τι δουλειά επέλεξε να κάνει μετά από τόσους τίτλους από τα καλύτερα Πανεπιστήμια ο γιος του ΓΑΠ;

Κοινοποίηση:
1

Γόνος σπουδαίας πολιτικής οικογένειας και απόφοιτος των καλύτερων πανεπιστημίων, ο γιος του ΓΑΠ, Ανδρέας Παπανδρέου, φαίνεται οτι ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω του.

Με σπουδές οικονομικών και κοινωνιολογίας και με καταγωγή σε ένα από τα πολιτικά τζάκια της Ελλάδας η ενασχόληση με την πολιτική ίσως να θεωρείτο από κάποιους μονόδρομος για τον Ανδρέα Παπανδρέου το νεότερο.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς όσο τον ξέρουν λένε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την πολιτική.

Αντίθετα τον κέρδισε ο βελονισμός. Σύμφωνα με γνωστή απογευματινή εφημερίδα, ο 37χρονος Ανδρέας Παπανδρέου αποφάσισε να διευρύνει τις γνώσεις που είχε στον βελονισμό και τις εναλλακτικές θεραπείες και πλέον εργάζεται ως επαγγελματίας βελονιστής.

 

Το επάγγελμα αποφάσισε να το εξασκήσει στη Χερσόνησο του Ηρακλείου απ’ όπου κατάγεται η αρραβωνιαστικιά του Πωλίνα Πατραμάνη.

Πηγή: fimes.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

 1. Απαντηση σε…μαγο
  Από έναν χαζοβιολη και μα@@κα πουλημένο χαζομπαμπά τι να περιμένει κανείς;;;;
  Ερωτηση.
  Αυτος εινα χαζοβιολης η εγω εσυ , οι πατεραδες μας, και οι παπουδες, που ψηφησανε τον πατερα του τον παππου του και τον προπαπο του για πορδηπορδους!!!!

  Α ρε ουστ μπινεδες,
  Οταν εβγαινε στα μπαλκονια ο Ανδρικος ουρλιαζατε. Ανδρεα προχωρα σε θελει ολοι η χωρα!!!
  Φα το σκατομ τωρα.

 2. Ψέματα μην τους πιστεύετε έτσι έλεγε και ο Αντρίκος και τώρα πολιτεύεται αλλά έτσι και θα μείνει «Θανασάκης ο πολιτευόμενος» όλη η αμερικανόφερη φάρα.

Leave a Response