Απίστευτο: Προσγειώθηκε UFO στο Γύθειο στην περιοχή της Λίμνης – Τι λένε οι κάτοικοι!!!

Κοινοποίηση:
ufo4

Μια περίεργη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όταν κάτοικοι του Γυθείου είδαν, φωτεινά αντικείμενα στον ουρανό της πόλης και η είδηση αυτή δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα espresso αλλά την είδαμε και στην τηλεόραση!!!
Το θέμα γρήγορα πήρε διαστάσεις, με αρκετό κόσμο να σπεύδει στην περιοχή Λίμνη λίγο πιο έξω από το Γύθειο, για να δει ό,τι άφησε η προσγείωση των UFO.
Μάλιστα ακούγεται ότι στην περιοχή θα έρθει η NASA για να ερευνήσει για ραδιενεργά κατάλοιπα!!!

Τι λένε οι κάτοικοι

Σύμφωνα με μαρτυρίες το άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο πρωτοεμφανίστηκε στην περιοχή της Παλιόπολης (στις εργατικές κατοικίες και στα Γυμνάσια) του Γυθείου στις 9 το βράδυ.
Περίπου στις 9:15 το βράδυ έγινε μια πρώτη μικρή διακοπή ρεύματος στο Γύθειο και στη συνέχεια στις 10 έγινε ολική διακοπή ρεύματος, όταν ένας μετασχηματιστής της ΔΕΗ κάηκε. Εκείνη την ώρα το φωτεινό αντικείμενο βρισκόταν πάνω από το μετασχηματιστή.
Στην περιοχή πάνω από τα Γυμνάσια, λένε οι μαρτυρίες, το ιπτάμενο αντικείμενο έμεινε μέχρι τη 1 τα ξημερώματα και μετά πήγε πάνω από το κοιμητήριο, όπου έμεινε μέχρι τις 4:15.
Στη συνέχεια το αντικείμενο χάθηκε με κατεύθυνση προς την περιοχή της Λίμνης.
Την άλλη μέρα το πρωί, κάποιοι κάτοικοι παρατήρησαν στην περιοχή της Λίμνης σε έναν αγρό που φαίνεται από τον δρόμο, σχήματα επάνω σε βρώμη. Αυτή ήταν το σημείο που σύμφωνα με της μαρτυρίες, προσγειώθηκαν τα ΑΤΙΑ.
Η μορφή του αντικειμένου, πάντα σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν σφαιρική σαν μπάλα χρώματος γρι, με ακανόνιστες γραμμές μέσα του και περιστρεφόταν με συγκεκριμένες κινήσεις και ασύλληπτες ταχύτητες, ενώ γύρω του περιστρεφόταν ένα άλλο φως.
Μαρτυρίες επίσης κάνουν λόγω για 5 ΑΤΙΑ, ένα μεγάλο με διάμετρο περίπου 80 – 100 μέτρων και άλλα τέσσερα με διάμετρο περίπου δωματίου, τα οποία πετούσαν μάλιστα και σε χαμηλό ύψος περίπου στα 200 μέτρα.
Το ημερολόγιο τότε έγραφε Τρίτη 29 Απριλίου 2008
* Ποια ήταν η αλήθεια; Κάποιο club της περιοχής (πιθανόν από την Αρεόπολη) είχε ισχυρούς προβολείς οι οποίοι «έπαιζαν» στα χαμηλά σύννεφα και προσκαλούσαν τον κόσμο για… ποτό!! Είχε κακοκαιρία εκείνη την ημέρα και ένας κεραυνός που έπεσε σε κολώνα της ΔΕΗ προκάλεσε τη διακοπή. Όσο για τα σημάδια στις Λίμνες, είναι το χωράφι του Δημήτρη Πετροπουλάκη, ο οποίος μας είπε ότι κάθε χρόνο όταν βρέχει πολύ, μαζεύονται τα βρόχινα νερά σε αυτό το σημείο με αποτέλεσμα η βρώμη να κάθεται!!!
Επίσης δείτε και την «αλήθεια» από τον ΚΟΥΦΟ 2008

Δείτε στο παρακάτω video τι μας είπαν οι κάτοικοι…

Πηγή: apela.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: