Απίστευτη εφεύρεση: θα τρυπάει τα λάστιχα όσων παρκάρουν παράνομα πάνω σε πεζοδρόμια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Η εφεύρεση που έρχεται να κάνει… κόλαση τη χωή όσως συνηθίζουν να παρκάρουν παράνομα πάνω σε πεζοδρόμια. Δείτε τι θα σας περιμένει αν… τολμήσετε να παρανομήσετε.


Αν συνηθίζετε να παρκάρετε πάνω σε πεζοδρόμια, ίσως ήρθε η ώρα να αρχίσετε να… ξεχνάτε τη συνήθεια αυτή. Νέα εφεύρεση έρχεται να κάνει… κόλαση τη ζωή όσως συνηθίζουν να παρανομούν και να παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια. Ο βρετανός εφευρέτης Yannick Read, από το Bristol της Μεγάλης Βρετανίας έκανε το… αυτονόητο: δημιούργησε ένα μάλλον ακραίο, αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματικό… gadget, για να αποθαρρύνει όσους οδηγούς επιλέγουν να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους -παράνομα- πάνω στα πεζοδρόμια.

Η εφεύρεση αυτή, που έρχεται να ανατρέψει όσα μπορεί να θεωρούσαμε δεδομένα, ονομάζεται Catclaw, και ο 47χρονος εφευρέτης ισχυρίζεται ότι αυτή η νέα εφεύρεσή του θα μπορούσε να αποττρέψει ακόμη και τρομοκρατικές επιθέσεις.


Η συσκευή αυτή τρυπάει τα ελαστικά των αυτοκινήτων, όταν κάποιος οδηγήσει το αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο, και πατήσει πάνω από τα Catclaws. Ο Read δηλώνει μάλιστα ότι κατέληξε στη δημιουργία του Catclaw, όταν άκουσε ότι το έτος 2017 σκοτώθηκαν στην Αγγλία συνολικά 43 άνθρωποι, οι οποίοι απλά έτυχε να περπατούν σε κάποιο πεζοδρόμιο όταν τους παρέσυρε αυτοκίνητο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Π.Χ ΔΙΑΒΑΣΗ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΓΕΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΕΝΕΧΥΡΟ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ.

  2. ΕΛΑ ΣΤΟ «ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΜΟΥΡΓΕΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΧΑΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΑΣ ΤΟ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑ.

  3. ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΊΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΒΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.
    ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΤΙΑ, ΤΡΟΧΑΙΟ Κ.Λ.Π, ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

Leave a Response