Αντίσταση στην Βόλβη: Γονείς «κατέβασαν ρολά» στο σχολείο επειδή γράφτηκαν λ@θρόπουλα!

Κοινοποίηση:
metanastes

Γονείς στα Βρασνά του Δήμου Βόλβης στη Θεσσαλονίκης αποφάσισαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας να μη στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο σε νηπιαγωγείο και δημοτικό, καθώς οκτώ παιδιά αλλοδαπών μουσουλμάνων εγγράφηκαν στο νηπιαγωγείο, με εντολή της κυβέρνησης.

Την ίδια στιγμή ανακοινώθηκε ότι οι νέες «κλειστές» Δομές Φιλοξενίας, δεν θα είναι και τόσο «κλειστές»: Θα βγαίνουν όλοι οι φιλοξενούμενοι αλλοδαποί εκτός από… αυτούς που έχουν παραβατική συμπεριφορά (οι οποίοι όμως θα έπρεπε να είναι στην φυλακή αν έχουν παραβατική συμπεριφορά και όχι σε «Δομή Φιλοξενίας»).

Επίσης θα έχουν κάρτες εισόδου και εξόδου από τους νέους καταυλισμούς όλοι οι διαμένοντες στον καταυλισμό. Κατά τα λοιπά θα είναι «κλειστές»…

Επίσης ο Φιλίππο Γκράντι, Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να είναι ελεγχόμενες και όχι κλειστές οι νέες δομές.

«Ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί μου είπαν ότι η κυβέρνηση έχει πλάνο. Μάθαμε και για τα κλειστά κέντρα που ετοιμάζονται στα νησιά. Η Ύπατη Αρμοστεία είναι ενάντια στα κέντρα κράτησης.

Το έκανα ξεκάθαρο στην κυβέρνηση. Με διαβεβαίωσαν πως δεν πρόκειται να είναι κρατούμενοι όσοι θα διαμένουν εκεί. Πήρα αυτή τη διαβεβαίωση δέκα φορές, όχι μια.

Η κυβέρνηση φυσικά έχει τη δυνατότητα να καταστήσει ελεγχόμενα τα κέντρα, ειδικά αν πρόκειται να υπάρχει καλύτερη πρόσβαση σε υπηρεσίες και κυρίως υπηρεσίες υγείας. Θα περιμένουμε να δούμε, όμως αν πρόκειται να δούμε κέντρα κράτησης, ξεκαθαρίζουμε εξαρχής πως είμαστε κάθετα αντίθετοι».

Επιπλέον, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει εκφράσει την απροθυμία της να χρηματοδοτήσει κλειστά κέντρα.

Αρα, μόνο κλειστά δεν θα είναι τα νέα κέντρα, καθώς όλα χρηματοδοτούνται από την ΕΕ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

 1. Λαέ μη μασάς ! Ευγεεεε! ΕΕλλααςς ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ!
  Ευλογημένοι να είστε εσείς που προστατεύετε τα Ελληνόπουλα!

 2. Μπράβο στους γονείς .
  Δεν θα τους περάσει αλλά μας πέρασαν ένα μήνυμα .
  Τα παιδιά μεγαλώνουν και θέλουν μετά να επιβάλουν την γνωστή κουλτούρα τους στα παιδιά μας μαλάκες που σας πήρε ο πόνος για τα παιδιά και είστε όλοι πούστηδες που δεν μπορείτε να κάνετε οικογένειες και παιδιά.
  Αυτός που έχει παιδιά Ελληνόπουλα ξέρει την κουλτούρα μας και δεν άκουσα κανέναν να φωνάζει είμαι πατέρας ούτε ζητάει βοήθεια από πούστηδες γιατί δεν είναι ο ίδιος πούστης .Μιλάω για κανόνα και όχι εξαιρέσεις

 3. Οχι μονον τα ρολα στο σχολειο θα κατεβασουν οι γονεις ,
  αλλα θα αναγκαστουμε να κατεβασουμε τα ρολα των σπιτιων μας
  για να μην αντικρυζουμε τους λαθρο που τους φυτευουν στη γειτονια μας

 4. Ο/Η Αμόρφωτοι γονείς καταδικάζουν και τα παιδιά τους στην αμορφωσιά λέει:

  Καλά θα κάνουν αυτοί οι γονείς να φύγουν για πάντα από το σχολείο για να μην κολλήσουν σκατοψυχιά τα προσφυγόπουλα και τα υπόλοιπα υγιή ελληνόπουλα.

  1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

   Εσύ μέρα που είναι Σήμερα τραβά κάνε μια βόλτα από την Μενανδρου να σε κολλήσουν αγάπη και στοργη τα λαθρομεταναστακια που έχει εκει

  2. Όταν έχουν ξεχασμένες ασθένειες και βίαιη συμπεριφορά λόγω ισλαμικής νοοτροπίας φυσικά και δεν θα τους δεχτούνε με χαρά. Δεν θέλουν τα παιδιά τους να κολλήσουν ψώρα π.χ. Τι μας λές βρε ούφο; Να πεθάνουν τα δικά μας παιδιά για να ζήσουνε τα ξένα; Γιατί τους το χρωστάμε; Αν είσαι τόσο αλτρουιστής εσύ δώσε ότι έχεις στους άλλους και μείνε άστεγος και πεινασμένος, γιατί συνήθως αυτές τις μαλακίες τις λένε οι παρτάκηδες με μεγάλη γλώσσα αλλά μικρή ψυχή που δεν δίνουν στου αγγέλου τους νερό! Αν είχες παιδί ούτε εσύ δεν θα ήθελες, οπότε βούλωστο δεν σου πέφτει λόγος!

Leave a Response