Αντίπαρος: Το τραγικό σημείο που πέθανε ο 17χρονος (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
ANTIPAROS-NEKROS4

Σε πένθος έχει βυθιστεί η Αντίπαρος μετά από το τραγικό τέλος που είχε η εξαφάνιση του 17χρονου τουρίστα από την Ιταλία που αγνοείτο από το Σάββατο (11.08.2018).

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (12.08.2018), δύο δύτες εντόπισαν μέσα στη θάλασσα της περιοχής Σιφνέικος Γιαλός της Αντιπάρου το πτώμα του αδικοχαμένου 17χρονου. 

Δυνατοί άνεμοι εντάσεως 8 μπροφόρ και θαλασσοταραχή επικρατούσαν κατά τις δύο αυτές ημέρες στην περιοχή αυτή την Αντιπάρου που «χτενίστηκε» για την ανεύρεση του άτυχου νεαρού ενώ παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστες οι συνθήκες θανάτου του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός φέρεται να έκανε μοιραία βουτιά από τα βράχια στη θάλασσα και ενδεχομένως να παρασύρθηκε από τα κύματα, αφότου έχασε τις αισθήσεις του από την πρόσκρουση στα βράχια. 

Μέλη της Ε.Ο.Δ. έσπευσαν στην περιοχή και παρέλαβαν τη σορό του μεταφέροντάς την στο Κέντρο Υγείας Πάρου. Θα ακολουθήσει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής ώστε να ριχτεί φως στα ακριβή αίτια θανάτου του νεαρού Ιταλού τουρίστα. 

parianostypos.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: