Ανατροπή στην υπόθεση Τοπαλούδη: Αλλάζει την κατάθεσή του ο 19χρονος – «Ναι, βιντεοσκοπούσαμε την Ελένη»

Κοινοποίηση:
topaloudi_1

Λύγισε ο 19χρονος από την παρέα των τριών φίλων που κατηγορούνται ότι είχαν βιάσει την 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη έναν χρόνο πριν από την άγρια δολοφονία της και, σε αντίθεση με ό,τι είχε ισχυριστεί αρχικά, ομολόγησε πως βιντεοσκόπησε με το κινητό του τον βιασμό.

Οι τρεις φίλοι, ηλικίας 23, 22 και 19 χρονών από το χωριό Μάσαρη, είχαν ισχυριστεί στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ρόδου ότι έκαναν πλάκα στην Ελένη σχετικά με το βίντεο που εκείνη κατήγγειλε ότι τράβηξαν τον Νοέμβριο του 2017. Όπως είχαν πει, θέλοντας να αστειευτεί ο 17χρονος -τότε- φίλος τους, σήκωσε το χέρι του κρατώντας το κινητό του στο κενό πάνω από την πόρτα της τουαλέτας και προσποιήθηκε ότι βιντεοσκοπούσε την ερωτική συνεύρεση ανάμεσα στην 21χρονη και τον 20χρονο της παρέας. Όμως, στη συνέχεια έδωσε το κινητό του στην Ελένη για να διαπιστώσει ότι δεν είχε καταγράψει κάτι.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» οι τρεις φίλοι δεν είπαν την αλήθεια για το περιβόητο βίντεο καθώς στη συμπληρωματική κατάθεση που φέρεται ότι έδωσε ο 19χρονος παραδέχτηκε ότι όντως βιντεοσκόπησε την άτυχη φοιτήτρια από το Διδυμότειχο, ενώ επανέλαβε πως η ερωτική συνεύρεση έγινε με τη συναίνεση της 21χρονης.

Φέρεται ακόμη να είπε ότι ύστερα από αυτά η Ελένη φοβήθηκε μη διαρρεύσει στο διαδίκτυο το επίμαχο υλικό κι έτσι έπιασε τους γονείς της και τους παρακάλεσε να διαγράψουν το βίντεο από το κινητό.

Κατά τις ίδιες πηγές που επικαλείται η εκπομπή οι Αρχές θα ζητήσουν να εξεταστεί το κινητό του 19χρονου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η Ελένη συνευρέθηκε ερωτικά με τον 20χρονο με τη θέλησή της, ενώ δεν αποκλείεται να κληθούν να καταθέσουν και οι γονείς του.

Όσο για τη δολοφονία, οι ίδια πηγές ανέφεραν πως επικρατεί δυσφορία επειδή η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών δεν έχει ανοίξει ακόμα τα κινητά των δύο δραστών. Ωστόσο, υπάρχει η πληροφορία πως η ανακρίτρια ρόδου θα ζητήσει τον διορισμό ανεξάρτητου τεχνικού συμβούλου ο οποίος θα ασχοληθεί με την ανίσχευση ηλεκτρονικών δεδομένων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response