Ανατριχιαστικές μαρτυρίες! Τα σκυλιά που σκότωσαν την 29χρονη έγκυο «την είχαν ξεγυμνώσει και την είχαν δαγκώσει παντού» -«Νόμιζα πως ήταν κορμός και ήταν το στομάχι της»

Κοινοποίηση:
1

Ιδιαίτερα φρικτό θάνατο φαίνεται πως είχε η 29χρονη έγκυος  από αγέλη σκύλων.

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του τραγικού θανάτου της 29χρονης εγκύου που την κατασπάραξαν σκυλιά στη Γαλλία.

Ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας είπε με δάκρυα στα μάτια στο γαλλικό δίκτυο BMF ότι βρήκε τη σορό της φίλης του, Ελίζα Πιλάρσκι «γυμνή με σημάδια από δαγκώματα παντού», το απόγευμα του Σαββάτου στο δάσος του Ρετζ, κοντά στο Παρίσι μετά το τηλεφώνημα που δέχθηκε απ’ την ίδια, όπου του ανέφερε ότι ανησυχούσε για «απειλητικά σκυλιά».

Όπως είπε ο Κριστόφ Λουσιέν Ζοζέφ , αρχικά εντόπισε μια αγέλη περίπου 30 σκύλων και μετά ανακάλυψε το πτώμα της φίλης του σε μια χαράδρα. Περιέγραψε, μάλιστα, πώς είδε κάτι που του φάνηκε αρχικά σαν κορμός για να διαπιστώσει στη συνέχεια έντρομος ότι ήταν το στομάχι της 29χρονης.

Ο Ζοζέφ είπε ότι ότι θεωρεί πως υπεύθυνα για τον φρικτό θάνατο της φίλης είναι κυνηγόσκυλα που μετείχαν σε κυνήγι ελαφιών στην περιοχή. Η αστυνομία έχει ήδη συλλέξει δείγματα DNA από 67 σκυλιά για να διαπιστώσει ποια κατασπάραξαν τη γυναίκα, ανάμεσά τους 62 που ανήκουν σε κυνηγετική λέσχη της περιοχής, αλλά και τα πέντε σκυλιά που ανήκαν στο ζευγάρι.

Η Γαλλική Ένωση Κυνηγών, που εδρεύει στο Παρίσι, αρνείται πάντως ότι μπορεί να ενέχονται κυνηγόσκυλα στον θάνατο της 29χρονης. Στη Γαλλία υπάρχουν καταταγεγραμμένοι 30.000 κυνηγοί και όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ένωσή τους, «τα σκυλιά αυτά έχουν εκπαιδευτεί να κυνηγούν συγκεκριμένα θηράματα και να υπακούν στους ανθρώπους σε όλες τις περιστάσεις».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: