Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες με την οικογένεια που ήταν φυλακισμένη σε υπόγειο για 9 χρόνια – Επικοινωνούσαν σε δική τους γλώσσα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
0_father-with-children-has-been-in-cellar-in-drenthe-for-years-ruinerwold-netherlands-15-oct-2019

Μια οικογένεια έξι ατόμων φυλακίστηκαν σε υπόγειο για εννέα χρόνια και μετά βίας μπορούν να μιλήσουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Geert van Dorsten και τα πέντε ενήλικα παιδιά του απελευθερώθηκαν από την αγροικία στο Ruinerwold της Ολλανδίας, επικοινωνώντας σε μια «φανταστική γλώσσα».

Η αστυνομία λέει ότι τμήματα της ομιλίας των θυμάτων είναι ακατανόητα, προσθέτοντας ότι κοιμήθηκαν και έφαγαν στο πάτωμα της φυλακής τους, ενώ δεν είχαν παράθυρα.

Ορισμένα από τα νεότερα μέλη της οικογένειας ήταν πεπεισμένα ότι ήταν οι μόνοι άνθρωποι στη γη.

Τελικά, ένας τεχνίτης, ο οποίος ζούσε δίπλα τους στο προηγούμενο σπίτι τους, φέρεται να κρατούσε όμηρη την οικογένεια ενώ περίμεναν «το τέλος του κόσμου».

Ένας πρώην γείτονας περιέγραψε τον 58χρονο ύποπτο, που αποκαλούνταν «Josef the Austrian» (Ιωσήφ ο Αυστριακός), ως εργένη που δεν είχε ποτέ κάποια σύντροφο.

Ο άνδρας συνελήφθη όταν ο μεγαλύτερος γιος του Van Dorsten αποκάλυψε την κατάσταση της οικογένειάς του σε μια παμπ.

Ο 25χρονος Jan Zon van Dorsten έπινε πέντε μπύρες σε μπαρ κοντά στο σπίτι και είπε στον ιδιοκτήτη για τη δοκιμασία του.

Ακόμη, η γειτόνισσα ισχυρίστηκε ότι ο ύποπτος είχε το ίδιο πάθος με τον Van Dorsten για την ξυλουργική.

Επιπλέον, αποδείχτηκε ότι ο ύποπτος ζούσε σε τροχόσπιτο τέσσερα μίλια μακριά από την αγροικία όπου η οικογένεια φυλακίστηκε.

Μάλιστα, πήγαινε σε γνωστό σούπερ μάρκετ σε εβδομαδιαία βάση για να αγοράσει προμήθειες.

Οι κάτοικοι ισχυρίζονται ότι ο απαγωγέας στεκόταν φρουρός στην αγροικία, διώχνοντας όποιον πλησίαζε ενώ παρακολούθησε την περιοχή με κιάλια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: