Αναρχοκομμουνιστές της Κομοτηνής δεν δίστασαν να διακόψουν τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας και να πετάξουν βλάσφημες προκηρύξεις μέσα στην Εκκλησία

Κοινοποίηση:
1

Έχουν πλήρως αποθρασυνθεί τα παρακρατικά τσιράκια του Σόρος που τελούν υπό την προστασία της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης και δεν έχουν πια κανένα πρόβλημα να εκδηλώνουν το μίσος τους προς την Ορθοδοξία, προκαλώντας το χριστεπώνυμο πλήθος.

Πριν δύο Κυριακές οι γνωστοί – άγνωστοι αναρχοκομμουνιστές της Κομοτηνής δεν δίστασαν να διακόψουν την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας και να πετάξουν βλάσφημες προκηρύξεις μέσα στην Εκκλησία.

Στην ανακοίνωση που δημοσίευσαν πρόσφατα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την βέβηλη δράση τους σημειώνουν: «Εδώ και τόσους αιώνες η Εκκλησία αποτελεί βασικό πυλώνα των εκμεταλλευτικών συστημάτων που έχουν γνωρίσει οι ανθρώπινες κοινωνίες. Από τις αυτοκρατορίες και τη φεουδαρχία μέχρι και τα σημερινά αστικά κράτη και τον καπιταλισμό, ο θεσμός αυτός καθηλώνει τις μάζες, συμπορεύεται με την εξουσία εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της και διαθέτει τεράστιες εδαφικές εκτάσεις και γιγαντιαίο κεφάλαιο….

Μεγάλο κομμάτι της εκκλησιαστικής ρητορείας βασίζεται στις έμφυλες διακρίσεις και έχει ριζώσει την πατριαρχία στην κοινωνική συνείδηση. Η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα»: εκκλησιαστική ρήση της ορθοδοξίας η οποία εμπερικλείει σε λίγες λέξεις ολόκληρη την αντίληψή της για τη θέση της γυναίκας σε οικογένεια και κοινωνία σε σχέση με τον άνδρα… Το δόγμα της τυφλής υποταγής αυτής γίνεται το όχημα για αμέτρητες γυναικοκτονίες, βιασμούς, κακοποιήσεις, εργοδοτική ασυδοσία εις βάρος τους. Η εκκλησία νομοθετεί. Μας διδάσκει ότι είναι αφύσικο να είσαι τρανς, ομοφυλόφιλος, λεσβία κλπ…».

Οι στόχοι τους είναι ξεκάθαροι: Η διάλυση της Κοινωνίας και του θεσμού της Οικογένειας. Δεν θα τους περάσει!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Είμαστε πολλ@ και είμαστε παντού. Το νου σας!

    1. Έλα να μας αερίσεις τους όρχεις ρε κοπρόσκυλο.

  2. Χαχαχα! Σε τζαμί τολμάνε να ρίξουν παρόμοιες μαλακίες; Στην θρησκεία που το ξύλο σε γυναίκες και παιδιά πάει σύννεφο, είχανε σκοτώσει έναν 5χρόνο γιατί δεν ήξερε καλά κάποιους στίχους απο το Κοράνι, οι γυναίκες πήρανε προαγωγή απο αντικείμενα σε ζώα τα τελευταία 2 χρόνια. Θρασύδειλα σκουπίδια του Σόρος, όπου σας βολεύει πουλάτε μαγκιά αλλά στους μωαμεθανούς είστε κωλογλείφτες, γιατί αν δεν τους σεβαστείτε θα σας αποκεφαλίσουν.

Comments are closed.