Αναλαμβάνει δράση ο παππούς! Κίνηση ματ από τον Αλέκο Αλαβάνο

Κοινοποίηση:
1

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος αποκάλυψε σήμερα πως γίνονται προσπάθειες να συνεργαστεί με στελέχη που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και να κατέβουν μαζί στις εκλογές 2019.

Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ.Αλαβάνος είπε πώς το δικό του κόμμα, το «Σχέδιο Β» κάνει μια προσπάθεια για συνεννόηση και συμπαράταξη πολλών δυνάμεων, ουσιαστικά πρόκειται για τα ορφανά του ΣΥΡΙΖΑ, για να προβληθεί μια άλλη λύση ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως εξήγησε αυτή η συνεννόηση γίνεται με ευρύτερες δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων της ΛΑΕ του Παναγιώτη Λαφαζάνη, της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ακόμα και του Γιάννη Βαρουφάκη.

«Ο πρωθυπουργός που έχουμε έχει Γερμανίδα μπέιμπι σίτερ»

Δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσιπρά άσκησε ο Αλέκος Αλαβάνος, με αφορμή τη στάση του απέναντι στην Άνγκελα Μέρκελ κατά την επίσκεψή της στην Αθήνα, κάνοντας λόγο για «πρωθυπουργό με Γερμανίδα μπέιμπι σίτερ».

Ο κ. Αλαβάνος εμφανίστηκε σκληρός και για τον ΣΥΡΙΖΑ αναρωτώμενος «ποιος βρίσκεται πιο δεξιά η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ; (Ο ΣΥΡΙΖΑ) Δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά παρά μόνο ότι την πρόσβαλε και την απαξίωσε. Έχει πάρει μέτρα χειρότερα από τη ΝΔ όπως η παράδοση της δημόσιας περιουσίας στους ξένους».

Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού «η κυρία Μέρκελ έρχεται σε μια φάση παρέμβασης στα πολιτικά θέματα της χώρας. Έρχεται σε μια χώρα που αμφισβητείται η δυνατότητα πλειοψηφίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών ή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και που έχει αρχίσει εκλογική περιόδος».

«Ζούμε σε μια εποχή που έχουμε απο τις πιο δουλικές κυβέρνησης μετά την ανεξαρτησία της χώρας με την επάνασταση του 1821. Έχουμε καθαρή επέμβαση ξένου παράγοντα στα εσωτερικά της χώρας μας. Ο ερχομός της Μέρκελ αποβλέπει στο να δώσει μια ώθηση και εμπιστοσύνη στους βουλευτές που καιροσκοπούν» συμπλήρωσε ο κ. Αλαβάνος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΕΣΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΥΤΕΨΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΛΕΚΟ.
    ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ.

  2. Μας δουλεύει ο κ. Αλέκος…αφού ‘διόρισε’ τον Τσίπρα για να κάνει τη δουλειά του ΓΑΠ (μνημόνια κλπ) τώρα τον αποκηρύσσει…. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ !! ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ….

    Μήπως πρέπει ο λαός μας να μάθει ότι ο πατέρας του Αλαβάνου ήταν βουλευτής (και ίσως υπουργός του παππού του ΓΑΠ?….) και ότι ΣΟΪ πάει το Βασίλειο της εξαπάτησης των ελλήνων?

    1. Υπάρχουν αρκετοί αλλά το πολύ καλά στημένο σύστημα δεν τους αφήνει να βγουν προς τα εξω…. Ότι έχουμε μας αξίζει αφού δεν έχουμε πάρει ακόμα τα όπλα !

Leave a Response