Αμετανόητος: Π.Τατσόπουλος – Η 1η τηλεοπτική του εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
tast

O γνωστός συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν λίγες εβδομάδες.

Το τρέιλερ της εκπομπής είναι χαρακτηριστικό, καθώς σε αυτό εμφανίζεται ο Πέτρος Τατσόπουλος να λέει «εκμυστηρεύομαι στον Αντώνη Σρόιτερ πώς μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή».

Ουσιαστικά, πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση του Πέτρου Τατσόπουλου μετά τη μεγάλη περιπέτεια υγείας που ξεκίνησε όταν κατέρρευσε on air σε πρωινή εκπομπή, για να διαπιστωθεί λίγο αργότερα, κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο ότι είχε υποστεί διαχωρισμό αορτής μια εξαιρετικά επικίνδυνη για τη ζωή κατάσταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙ!

  2. ΤΟ ΑΝΑΠΟΦΕΚΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΟΜΩΣ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΕΙ…ΟΥΤΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΔΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΟΒΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΕΡΩΝ…ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ Η ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΚΕΣΚΕΣΙΑΔΟΥ ΤΟ 1998 ΣΤΟ ΛΥΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΕΦΕΡΗ,ΤΟ ΝΕΟ ΟΜΗΡΟ..ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ,Ο ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΑΔΗ…ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΣΑ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ ΑΥΝΑΝΑΣ ΠΟΥΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΧΑΙΡΟΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥΚΑΤΣΕ ΤΟ ΜΠΑΖΟ ΤΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟ ΜΑΣ

  3. Εμαθα οτι η θεραπεια στο νοσοκομειο που νοσηλευθηκε ηταν με στραπον…Λαληστατο τον βλεπω

  4. η άλλη πέθανε διότι δεν υπήρχε ασθενοφόρο, για τον άθεο πλούσιο κομμουνιστή υπήρχε αλλά δεν θα υπάρξει άλλη βοήθεια προς το τέλος…..

Comments are closed.