Αλλοδαπός μαχαίρωσε Έλληνα στην Καρδίτσα! Σε ΣΟΚ οι κάτοικοι της περιοχής! Έχει ξεφύγει η κατάσταση σε όλη την χώρα

Κοινοποίηση:
Ðåñéðïëéêü ôçò ÅëëçíéêÞò Áóôõíïìßáò êéíåßôáé óå äñüìï ôùí ÔñéêÜëùí ôï âñÜäõ ôçò ÄåõôÝñáò 2 Éáíïõáñßïõ 2017.
(EUROKINISSI/ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ)

Άσχημη κατάληξη είχε ο καυγάς μεταξύ Έλληνα και αλλοδαπού σε μια περιοχή της Καρδίτσας, το βράδυ της Τετάρτης.

Ο 24χρονος αλλοδαπός δράστης είχε προσωπικές διαφορές με τον 49χρονο Έλληνα και άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα.

Όμως, ξαφνικά έβγαλε ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε με αυτό στο χέρι και το στήθος. Αμέσως μετά, ο νεαρός αλλοδαπός το έβαλε στα πόδια προσπαθώντας να εξαφανιστεί. Ωστόσο, επενέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που ειδοποιήθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες για τον αιματηρό καυγά, ξεκίνησαν αναζητήσεις και δεν άργησαν να εντοπίσουν τον 24χρονο που κρατούσε ακόμη το ματωμένο μαχαίρι.

Ο νεαρός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά του ήταν ελαφρά και αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Εξω απο την Ελλαδα αμεσως ολα τα αλλοδαπα σκουπιδια, που κουβαληθηκαν με το ετσι θελω, και λογω του ξεφραγου αμπελιου που καποιοι καταντησαν την χωρα, για να δολοφονουν και να ληστευουν και να αλωνιζουν ανενοχλητοι παρανομοντας!!!!!!! Αμεση απελαση να ξεβρομισει η χωρα!!!!!!!

  2. Καρδιτσα= Κ.Κ.Ε καργα φωναξτε τα απλυτα κουκουδια να σας βοηθησουν,αυτα τα ορθια τετραποδα θα βοηθησουν το αλλοδαπο και θα τα βαλουν με τον Ελληνα γιατι αντισταθηκε,μισελληνες καργα !!!

  3. ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΄΄ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ΄΄;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΤΕ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ……………………………….

  4. Προσέξτε μονο μην απελάσετε τον …επενδυτή…και τι θα κανουμε μετα.
    Χαχαχαχα, και δεν είδαμε τιποτα ακομα. Καλα να πάθουμε. Οταν καποιοι φώναζαν, καποιοι αλλοι κοιμόταν και τους έλεγαν φασιστες και ρατσιστεσ. Χαχαχα.
    Το κακό ειναι πως μαζι με αυτους τους ηλίθιους κοιμισμένους θα πληρωςουμε και εμεις την νύφη.

  5. Θα συνεχιζω να το γραφω….

    ΖΗΤΩ η δημοκρατια για μια Ελλαδα ….. ΧΩΡΙΣ Ελληνες !!

  6. Kαλα να παθετε νεοραγιαδες. Δεν θελετε Χρυση Αυγη εε?? Καλα να παθετεεεεεεε

  7. Ξεκινήσαμε με τους επενδυτές. …βαρέθηκαν να λιαζονται και άρχισαν τα μαχαιρώματα….στους περιπτεράδες…Στην Κοζάνη στήν Καρδίτσα τώρα….Ωραία…..
    Άντε να δούμε τι θα κάνει και ο κουλης με αυτούς τώρα που θα βγει.Γιατί δεν έχουμε ακούσει τίποτα σχετικά με αυτά τα μπασταρδα. Συγνωμη για τους πρόσφυγες από το Μπαγκλαντές το Μαρόκο το Πακιστάν και από όπου στης μάνας τους το μουνι είναι.
    Όλοι έγιναν πρόσφυγες.μαλακές πολιτικοί ξυπνήστε γιατί πρώτα εσάς θα γαμησουμε και μετά αυτούς…Η υπομονή εξαντλήθηκε πλέον……

  8. ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ! Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΧΘΥΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ , ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ !

  9. …..ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!!….

Comments are closed.