Αλλοδαποί που βγήκαν με βάρκα στη στεριά έβαλαν τη φωτιά στη Χίο – Ήθελαν να…

Κοινοποίηση:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Φωτιά ξέσπασε το πρωί στη Χίο στην περιοχή Πάρπαντα των Καρδαμύλων. Η φωτιά αποδίδεται σε αλλοδαπούς που είχαν βγει στην περιοχή με πλαστική βάρκα από την απέναντι μικρασιατική ακτή και είχαν εγκλωβιστεί εκεί. Είναι ήδη υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Έβαλαν φωτιά για να τους δουν και να τους σώσουν

Οι 42 συνολικά αυτοί αλλοδαποί θεωρείται πως έβαλαν τη φωτιά προκειμένου να κάνουν γνωστή την παρουσία τους εκεί και να διασωθούν. Αλλά και για να στεγνώσουν αφού η βάρκα τους είτε είχε ανατραπεί είτε ο διακινητής τους, τους πέταξε στη θάλασσα. Για αυτόν ακριβώς το λόγο και ένας από τους επιβαίνοντες, άνδρας ηλικία 35 με 40 ετών, ο 43ος των επιβαινόντων, πνίγηκε.

Από τους 42 διασωθέντες οι 22 είναι άνδρες, οι 13 γυναίκας μεταξύ των οποίων τέσσερις έγκυες και μια με ακρωτηριασμένο το ένα της πόδι και επτά παιδιά. Για την ύπαρξη της φωτιάς ειδοποίησε την πυροσβεστική υπηρεσία νωρίς το πρωί βοσκός της περιοχής. Λόγω του δύσβατου της περιοχής ειδοποιήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία το Λιμενικό Σώμα το οποίο επενέβη από τη θάλασσα διασώζοντας τους αλλοδαπούς και μεταφέροντάς τους στο λιμάνι της Χίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Σωπα ρε εδώ είμασταν ανεκτικότατοι με κατι ανεγκεφαλα ουγκανα της χυσανεγουλας τοσα χρονια ,δεν θα ειμαστε ανεκτικοι με αλλους ανθρώπους?

  2. Στο διαολο απο δω βρωμοκαθικια,ακομη δεν πατησαν το βρωμοποδαρι τους εδειξαν ποιοι ειναι,Που εισαι σαλβινι,μονο αυτος εχει μπαλακια.

  3. ΡΕ ΜΠΛΕΞΙΜΟ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΝΤΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΦΑΓΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΕΡΙ ΠΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΓΙΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΥΣ;;;;;;;;;;;

Leave a Response