«Αλλαχού Ακμπάρ! Σκοτώστε τους». Τζιχαντιστές του Ερντογάν έσυραν την πολιτικό των Κούρδων Χ. Χαλάφ στον δρόμο και την εκτέλεσαν σαν το σκυλί. Αυτά μόνον κτηνάνθρωποι Μογγόλοι τα κάνουν (βίντεο)

Κοινοποίηση:
khalaf-1

Η Χαβρίν Χαλάφ (Havrin Khalaf), η γενική γραμματέας του κόμματος «Μελλοντική Συρία», εκτελέστηκε εν ψυχρώ και αβοήθητη στη μέση του δρόμου, από τζιχαντιστές μισθοφόρους του Ερντογάν. Από καθάρματα του Isis, υπαλλήλους αίματος του ίδιου του αρχιτζιχαντιστή. Τώρα ξεκαθαρίζει το τοπίο με όλη την οικογένεια του Ερντογάν που κάνει δουλειές με τους δολοφόνους της Μέσης Ανατολής.

Σύμφωνα με στοιχεία, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε πάνω σε συμμορία μισθοφόρων τζιχαντιστών της Τουρκίας, που είχε καταλάβει τον δρόμο (αυτοκινητόδρομο M4) και είχε στήσει μπλόκο. Προσπάθησε να διαφύγει μέσα από τα χωράφια, άνοιξαν πυρ πάνω στο όχημα για να το σταματήσουν, στην κυριολεξία το γάζωσαν και σταμάτησε εκτός της οδού.

khalaf2-dolofonia

Tην έσυραν στη μέση του δρόμου και την εκτέλεσαν
Στη συνέχεια, όπως ανακοίνωσαν οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), οι τζιχαντιστές του λεγόμενου «Συριακού Εθνικού Στρατού», έσυραν τη Χαβρίν Χαλάφ στη μέση του δρόμου και την εκτέλεσαν.

Υπάρχει βίντεο, αναρτημένο στο Twitter σε πολλούς λογαριασμούς, που δείχνει την ίδια συμμορία μισθοφόρων του Ερντογάν, που είχαν καταλάβει ένα σημείο στον αυτοκινητόδρομο M4, να εκτελούν έναν άλλον πολίτη, που επίσης έπιασαν στο μπλόκο.

Οι κουρδικές Αρχές λένε ότι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο εκτελέστηκε και η Χαβρίν Χαλάφ.

Οι φονιάδες είναι μέλη της Αχράρ Αλ Σαρκίγια
Οι τζιχαντιστές που έστησαν μπλόκο στον δρόμο και σκότωσαν εννέα ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένης της Χαβρίν Χαλάφ, είναι μέλη της τζιχαντιστικής οργάνωσης Αχράρ Αλ Σαρκίγια.

Είναι οργάνωση που αυτοπροσδιορίζεται ως ισλαμική και τζιχαντιστική και πολλά μέλη της ήταν προηγουμένως στη συριακή Αλ Κάιντα, που ονομάζεται Ταχρίρ Αλ Σαμ (πρώην Αλ Νούσρα).

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο τους φονιάδες της, να τρέχουν προς το αυτοκίνητό της, που έχει γαζωθεί από τα πυρά τους και έχει καταλήξει στα χωράφια:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: