Αλβανός βρίζει χυδαία τη χώρα μας και υπάλληλο ΚΕΠ που του είπε ότι κόλλησε το μηχάνημα για το κοινωνικό εισόδημα – Δείτε τι είπε

Κοινοποίηση:
ALVN

Κωλοέλληνες..Αυτή ήταν η απάντηση του Αλβανού όταν εργαζόμενη σε ΚΕΠ της Αττικής του είπε ότι δεν μπορεί να του κάνει την αίτηση για το κοινωνικό επίδομα
αλληλεγγύης, λόγω προσωρινού προβλήματος της εφαρμογής

 

Αυτός ο Αλβανός όταν καταφέρει να κάνει την αίτηση για το ΚΕΑ και θα του εγκριθεί γιατί έχει μηδενικό εισόδημα λόγω… μαύρης εργασίας. Θα παίρνει λοιπόν κάθε μήνα από τους φόρους αλληλεγγύης των »κωλ οελλήνων», 200 ευρώ αυτός. 100 η γυναίκα του και 50 το παιδί του.

Όταν το διάβασα, αμέσως μου ήρθε στο μυαλό η περίπτωση μια γιαγιάς Ελληνίδας πρόσφατα που δούλεψε όλη της την ζωή στα χωράφια με αξιοπρέπεια έκανε παιδιά εγγόνια κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Μεγάλωσε την Ελλάδα η γιαγιά και με δάκρυα στα μάτια είπε: «Παιδί μου η σύνταξη που παίρνω είναι πολύ μικρή δεν μου φτάνει ούτε για φάρμακα. Ντρέπομαι που το λέω αλλά δεν έχω να ζήσω. Βλέπω τα εγγονάκια μου και μου ραγίζει η καρδιά που δεν έχω να τους δώσω ένα χαρτζιλίκι».

Και συνεχίζει: «Αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν στην χώρα είναι πιο τραγικά και από την κατοχή του ΄40. Τότε ο Έλληνας δεν είχε να φάει αλλά πολέμαγε με αξιοπρέπεια και ήταν περήφανος».

Σήμερα τα λεφτά που περνάνε από την χώρα τα καρπώνονται οι Αλβανοί, οι Πακιστανοί και οι λαθρομετανάστες μέσω της κυβερνητικής πολιτικής. Ο Έλληνας ξεφτιλίζεται από τη ίδια του την ηγεσία και παρ όλα αυτά δεν αλλάζει τίποτα.

Ποιος Έλληνας θα πήγαινε μέσα στην Αλβανία να μιλήσει έτσι; Θυμάστε τον Νίκο Γκούμα; Που τόλμησε -όχι να βρίσει τους Αλβανούς- αλλά να μιλήσει Ελληνικά μέσα στο καφενείο της Χειμάρρας, και αμέσως οι Αλβανοί εθνικιστές τον πάτησαν με το αυτοκίνητο και τον σκότωσαν επειδή απαγόρευαν τα Ελληνικά στο καφενείο!

Και τέλος η περίπτωση του Κωνσταντίνου Κατσίφα που βρήκε βασανιστικό θάνατο από τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας της Αλβανίας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Πλήρωνε ένφια και ένα σωρό άλλους φόρους για να σε βρίζει ο Αλβανός και να σου τα παίρνει απο τα επιδόματα, συν το μαύρο χρήμα που βγάζει και στέλνει στη χώρα του, άρα σε κλέβει 2 φορές γιατί ό,τι δημόσιο χρησιμοποιεί το πληρώνεις πάλι εσύ. Άντε μετά να σε σεβαστεί το κάθε ρεμάλι όταν βλέπει τι εκτρώματα μας κυβερνάνε και τι ανεχόμαστε. Βραβείο μαλακίας μας έχουν δώσει και μας γλεντάνε κιόλας, ποιοί οι τελευταίες τρύπες του ζουρνά, οι τουρκαλβανοί!

  2. Από αυτά που έχω ακουστά στην Λάρισα τουλάχιστον οι περισσότεροι Αλβανοί παίρνουν επίδομα από την πρόνοια και ταυτοχρόνος δουλεύουν σε μαύρες εργασίες όπως οικοδομές, χωράφια και λοιπά. Επίσης από αυτά που έχω δει είναι ότι μέσα σε κάθε χρόνο έρχονται άτομα από την Αλβανία στην Λάρισα (60 – 100 άτομα) για λίγο καιρό πχ 1 – 2 μήνες τον χρόνο χωρίς χαρτιά παράνομα μόνο για δουλειά όπως χωράφια και ξαναφεύγουν στην Αλβανία. Στον δήμο οι νόμιμοι ακόμη και στο φυσικό αέριο όλοι οι εργαζόμενοι είναι Αλβανοί, Έλληνες λίγοι. Ενώ εδώ στην Λάρισα δεν δουλεύει κανένα Ελληνόπουλο ούτε καν οι μεγαλύτεροι. Όλοι έχουν βολευτεί με συντάξεις παππούδων και πατεράδων. Σου λέει ο Έλληνας, παίρνω και εγώ από την πρόνοια και από άλλα τόσα επιδόματα και βγαίνουν κάθε μήνα πχ 400 ευρώ… γιατί να πάω να δουλέψω 400 θα πάρω και στην δουλειά. Ότι λεφτά τους περισσεύουν τους Αλβανούς από μαύρες εργασίες, πρόνοιες και λοιπά τα στέλνουν στην Αλβανία.

  3. ΚΑΛΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ.ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΓΕΜΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΗ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΩ ΜΙΑ ΖΩΗ.

Comments are closed.