Αλβανοί δραπέτες από το ΑΤ Αργυρούπολης: «Μπατσάκια του χιλιάρικου, εγώ βγάζω 10.000 ευρώ την εβδομάδα»- Τα χλιδάτα αυτοκίνητα και σκάφη (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Χλιδάτα αυτοκίνητα, ακριβά σκάφη και δώρα κλοπιμαία σε γυναίκες που συνόδευαν ήταν η καθημερινότητα των τριών Αλβανών που δραπέτευσαν με κινηματογραφικό τρόπο από το Α.Τ. Αργυρούπολης.

Οι 3 κακοποιοί, ανέβαζαν μάλιστα στα social media στιγμιότυπα από την ζωή που ζούσαν με τα κλοπιμαία.

Οι τρεις Αλβανοί κρατούμενοι κατάφεραν να κόψουν τα σίδερα του παραθύρου του κρατητηρίου του πρώτου ορόφου και να κατέβουν στο ισόγειο (ύψος 10 μέτρων) με τη βοήθεια των υδρορροών, χωρίς να τους πάρει χαμπάρι κανείς.

Η απόδραση αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί καθώς κατά πληροφορίες είχαν αφήσει ανοικτή τη βρύση όλο το βράδυ, προκειμένου να καλύψουν τους ήχους από τις προσπάθειες απόδρασής του

Το bloko.gr παρουσιάζει τις φωτογραφίες των τριών καταζητούμενων διαρρηκτών.

Ο πρώτος στη σειρά, φέρεται πως είχε πει με απόλυτα προκλητικό όσο και προσβλητικό τρόπο στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, πως “είστε μπατσάκια του χιλιάρικου και σας γ…. Εγώ βγάζω 10.000 ευρώ την εβδομάδα”.

Ο ίδιος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων και για βιασμό.

Οι τρεις κρατούμενοι που απέδρασαν ήταν οι τρεις από τους πέντε που συνελήφθησαν πρόσφατα ως μέλη σπείρας που είχε διαπράξει 72 διαρρήξεις, κυρίως στα Βόρεια και στα Νότια Προάστια, με λεία 400.000 ευρώ. Οι τρεις Αλβανοί εμπλέκονταν και σε εμπόριο ναρκωτικών, καθώς σε σπίτι του αρχηγικού μέλους είχαν βρεθεί και είχαν κατασχεθεί 18 κιλά κάνναβης και τρεις ζυγαριές ακριβείας.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους, ενώ σε βάρος των αστυνομικών που βρίσκονταν σε υπηρεσία χθες τη νύχτα σχηματίζεται δικογραφία για απελευθέρωση κρατουμένων.

Καλλιακμάνης: Κούφια τα κάγκελα, ελλείψεις προσωπικού

Ο πρόεδρος των αστυνομικών ν/α Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης βρέθηκε λίγη ώρα μετά την απόδραση στο πλευρό των συναδέλφων του στο ΑΤ της Αργυρούπολης. Οπως κατήγγειλε τα κάγκελα ήταν κούφια, σε ένα τμήμα δίχως αστυνομικό προσωπικό και μ’ ένα δόκιμο αστυφύλακα σκοπό στην είσοδο, στην πρωινή βάρδια.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: