Αλίμονο… Αυτός θα είναι ο πρώτος καλεσμένος της Ελλης Στάη στο νέο τοκ σόου της

Κοινοποίηση:
σται

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές αυτό το διάστημα στο ενημερωτικό τμήμα του OPEN για να βγει στον αέρα δυνατά η Ελλλη Στάη με το τοκ σόου της “Οpen Mind”.

Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 4 Απριλίου κια φυσικά η “σιδηρά κυρία” της δημοσιογραφίας φιλοδοξεί να έχει ένα πολύ δυνατό όνομα για καλεσμένο στην πρεμιέρα της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tinasmesss.gr, έχει ήδη γίνει κρούση στο πρόσωπο των ημερών, τον Πέτρο Κόκκαλη, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή.

Μάλιστα, ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη και πρώην δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει την παρθενική του εμφάνιση στην Ελλη Στάη και να απαντήσει σε πολιτικούς φίλους και αντιπάλους για όλα όσα τον κατηγορούν.

Αλλωστε, η σχέση της Ελλης Στάη με την οικογένεια Κόκκαλη είναι γνωστή και η δημοσιογράφος είναι ένας άνθρωπος που εκείνος εμπιστεύεται πολύ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΚΑΡΑΔΙΑΠΛΟΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΚΥΡΙΑ”, ΠΟΥ “ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΝ”, ΠΑΝΤΟΤΕ ,ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΜΟΥΣ ΜΑΤΣΟΛΕΣ !!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!! ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΠΛΕΟΝ !!!!!!

Comments are closed.