Αλήθεια οι Δανοί είναι και αυτοί ρατσιστές και φασίστες ;;; Στη Δανία όλοι οι παράνομοι μετανάστες θα συγκεντρώνονται σε ένα νησί

Κοινοποίηση:
1

Στο νησί αυτό που έχει έκταση 700 περίπου στρέμματα θα υπάρχει κέντρο συγκέντρωσης παράνομων μεταναστών το οποίο θα ονομάζεται «Επιστροφή» και θα προετοιμάζει τους παράνομους μετανάστες για να γυρίσουν ανεπιστρεπιτή από εκεί που ήρθαν, δηλαδή πίσω στις πατρίδες τους.
Το μοντέλο αυτό έχει προταθεί και για την χώρα μας, που δόξα το Θεό έχει μεγάλο αριθμό νησιών, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει καμίας ανταπόκρισης.

Σημειώνεται ότι ήδη από καιρού αυτό εφαρμόζει η Αυστραλία .
Και οι Αυστραλοί φασίστες και ρατσιστές ????

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όπως φαίνεται στην Δανία, μια υποτίθεται από τις πιο προοδευτικές χώρες της Ευρώπης, άρχισαν να αντιλαμβάνονται το μεγάλο παιχνίδι με τους λαθρό καθώς η κατάσταση έχει «ξεφύγει» και έτσι με απόφαση της δανέζικης κυβέρνησης θα συγκεντρώνονται όλοι οι λαθρό που έρχονται παράνομα στην χώρα σε ένα επιλεγμένο ακατοίκητο νησί, κάτι ανάλογο δηλαδή με την γνωστή στην ιστορία νήσο Έλις της Νέας Υόρκης όπου συγκεντρώνονταν οι μετανάστες που πήγαιναν στην Αμερική στις αρχές του εικοστού αιώνα, για έλεγχο και ειδική κάθαρση.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, το κυβερνών Δημοκρατικό Λαϊκό Κόμμα της Δανίας αποφάσισε να συγκεντρώνει όλους τους παράνομους μετανάστες στην νήσο Lindholm, όπου δημιουργείται ειδικό Κέντρο Παράνομων Μεταναστών.

Το Κέντρο αυτό όπως αναφέρεται που θα έχει έκταση περί 700 στρέμματα, θα ονομάζεται «Επιστροφή» και θα προετοιμάζει τους παράνομους μετανάστες για να γυρίσουν ανεπιστρεπιτή από εκεί που ήρθαν, δηλαδή πίσω στις πατρίδες τους.
Το μοντέλο αυτό έχει προταθεί και για την χώρα μας, που δόξα το Θεό έχει μεγάλο αριθμό νησιών, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει καμίας ανταπόκρισης.
Αλήθεια οι Δανοί είναι και αυτοί… ρατσιστές και φασίστες ;;;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΟΥΠΡΑΣ-ΤΑΣΙΑ-ΜΟΥΖΑΛΑΣ-ΒΟΥΤΣΗΣ- ΒΙΤΣΑΣ- κλπ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ .

  2. Εμεις αν τους βαζαμε σε ακατοικητο νησι θα κινδυνευαμε να μας το παρουν υψωνοντας ετσι απλα μια τουρκικη σημαια ….
    Ασε που οι ιδιοι οι κατοικοι των κατακτημενων απο τους λαθρο νησιων ηθελαν να πουλησουν σαντουιτς , οι μαγαζατορες ηταν μεσα στην καλη χαρα που θα εχουν κινηση , …ετσι ελεγαν οι ιδιοι … ,οι ιδιοκτητες δομων ετριβαν τα χερια τους για τα λεφτα που θα παρουν απο τις ΜΚΟ , και οι γριες ηθελαν να νανουριζουν και να νταντευουν πιθηκια , και ολοι μαζι περιμεναν το ΝΟΜΠΕΛ …. Να 🖐παρτε να’χετε

  3. Μόνο οι δικοί οι Μ…..ς το παίζουν και καλά Ευρωπαίοι.Οι πουλημένοι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

  4. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ????
    ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑΞΤΕ ΡΟΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΣΗΚΩΜΑ ΑΥΤΟΝ ΣΤΣΙ ΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ????
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.

Leave a Response