Ακόμη ένα επεισόδιο στο ερωτικό θρίλερ Βράνιες-Καρλεούσα: Ο ποδοσφαιριστής ζητά με αγωγή €1 εκατ.

Κοινοποίηση:
eksof2

Ένα νέο επεισόδιο γράφτηκε πριν από λίγα 24ωρα στο ερωτικό θρίλερ του πρώην αμυντικού της ΑΕΚ Όγκνιεν Βράνιες με την τραγουδίστρια Γελένα Καρλέουσα.

 

Όπως μεταδίδουν σερβικά ΜΜΕ ο ποδοσφαιριστής κατέθεσε αγωγή κατά της τραγουδίστριας με την οποία ζητά 1 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση. Παράλληλα ζήτησε και την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της Καρλεούσα κατηγορώντας την ότι θέτει σε κίνδυνο την ασφάλειά του και ότι δέχεται «απειλές για δολοφονία».
Στα έγγραφα που κατέθεσε στον Ανώτερο Εισαγγελέα του Βελιγραδίου ο Βράνιες επικαλείται την ανάρτηση της τραγουδίστριας από τις 14 Ιανουαρίου στο Facebook στην οποία μεταξύ άλλων έγραφε για τον ποδοσφαιριστή:

«»Μικρό σκουλήκι, δεν πρόκειται να παίξεις ποδόσφαιρο πια. Ούτε σε ομάδα, ούτε στην Εθνική! Στη Βοσνία, ξέρουν ότι είσαι ανόητος και όλοι σε περιφρονούν γιατί είσαι ένα ρατσιστικό σκ… Το άρρωστο σκουλήκι μπορεί να βγάλει φωτογραφίες και βίντεο με ό,τι του έρχεται στο μυαλό, μπορείς να έχεις ένα βίντεο με μένα να κάθομαι με τον γυμνό κ… μου πάνω σου. Δεν μπορείς να βάλεις σε κίνδυνο τον γάμο μου ή την οικογένειά μου. Αυτό ήθελες! Λυπάμαι τη γυναίκα σου σκουλήκι και το παιδί σου! Αλλά όπως πληγώνεις την οικογένειά μου, έτσι τώρα όλο το κακό θα επιστρέψει σε σένα.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Κουρίρ:

eksof1

Όλα αυτά τα πράγματα τα έκανες για να με τιμωρήσεις επειδή δεν ήθελα να είμαι μαζί σου. Μόνο μου στείλεις φωτογραφίες από το μικρό σου π@.. που τις έσβησα. Με απείλησες για το τίποτα και ήθελες να με σκοτώσεις. Τον Τόσιτς δεν μπορείς να τον φτάσεις ούτε στα γόνατα. Ούτε σαν ποδοσφαιριστής, ούτε είστε ίδιοι. Είσαι ένα σκουλήκι και ένα μ… που δεν θα είσαι ποτέ ούτε άντρας, ούτε άνθρωπος. Γελάμε μαζί σου τώρα, σκουλήκι! Η συμβουλή μου σε σένα είναι να αυτοκτονήσεις τώρα! Τώρα! Θα σε γαμ@… γιατί «χτύπησες» τη μητέρα δύο παιδιών και μιας γυναίκας, όπως δεν θα έκανε κανένας ποτέ. Μόνο καθάρματα σαν και εσένα! Αντε γαμ@…Έτσι κλαίει το μ… και παρακαλάει να είμαι μαζί του».

Οι μπελάδες για τον Βράνιες ξεκίνησαν από την αντίδραση του Σέρβου ποδοσφαιριστή Ντούσκο Τόσιτς όταν έμαθε ότι η Καρλέουσα, που είναι και σύζυγός του, είχε παράνομη σχέση με τον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ.

Ο Βράνιες έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με την οποία κατηγορούσε την τραγουδίστρια ότι «προσεύχεται για να τα αρνηθεί όλα» με τις λέξεις του αυτές να προκαλούν ένα μοναδικό «σήριαλ.

Αρχικά η Καρλέουσα έγραψε το κείμενο που προκάλεσε την αγωγή του Βράνιες και συνέχισε με φωτογραφίες – ακόμα και γυμνές – του ποδοσφαιριστή.

Ο Βράνιες από την πλευρά του απάντησε με μηνύματα που του έστειλε η Καρλέουσα και στα οποία του ζητούσε να σταματήσει τις αποκαλύψεις αλλά και με δικές της γυμνές φωτογραφίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response