Ο ΤΡΟΜΟΣ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ! ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕΤΑΞΥ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ – ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ – ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ [ΦΩΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    nekros-pakistanos-kriti

    Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ ομάδων αλλοδαπών σημειώθηκε στο Τυμπάκι Κρήτης, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένας θάνατος και ένας τραυματισμός.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην συμπλοκή πήραν μέρος πολλά άτομα, χωρίς να έχει διευκρινιστεί η αφορμή.

    Ομάδα αλλοδαπών, Πακιστανών όπως λένε οι πληροφορίες, ήρθαν στα χέρια για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους με συνέπεια να βγουν μαχαίρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα και ένας άνδρας να πέσει νεκρός.

    Από το σοβαρό επεισόδιο που διαδραματίστηκε σε κεντρικό δρόμο του Τυμπακίου, υπάρχει κι ένας σοβαρά τραυματισμένος.

    Στην περιοχή σπεύδουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ νεκρός και τραυματίας μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας.

    Όπως αναφέρει το neakriti.gr ήδη ένας Πακιστανός έπεσε νεκρός, καθώς δέχτηκε μαχαιριά στην καρδιά.

    Ο θάνατός του, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ακαριαίος. Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν για έναν σοβαρά τραυματία και άλλους ελαφρύτερα.

    Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί αυτή τη στιγμή στο Τυμπάκι.

    5ddd92a4b6ae9375088958_0 pakistanoi_symploki

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Καποτε ολα αυτα τα φορτωνανε στη Χρυση Αυγη, και καποιοι ηλιθιοι τα πιστευανε…

    2. ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ.

    3. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ! ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΜΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ! ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ! ΚΑΙ Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ Ο ΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ε Λ Λ Α Δ Α!!! ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΕΡΟΥΜΕΝΟΥ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΧΑΤΖΑΡΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ…… ΞΥΠΝΑΤΕ!!!

    4. η ελλας λαμπει με αυτα που γραφουν οι κατοικοι της……………. ειναι απιστευτο αλλα αληθινο……… γιαυτο η ελλαδα ειναι εδω που ειναι και θα κατρακυλισει ακομη περισοτερο. η ελλαδα θα γινει τουρκικο προτεκτορατο και θα πληρωνει λευτα στην τουρκια για προστασια απο τον αφρικανικο μουσουλμανισμο. θα κλαιτε οταν θα θυμοσαστε οτι εισασταν γερμανικο προτεκτορατο……. Einfluss und Macht des Türkenreiches sind seither in einem Ausmaß angestiegen, wie das wohl noch vor hundert Jahren kein Mensch für möglich gehalten hätte. Doch dies hat durchaus auch Vorteile für Europa, insbesondere für “Griechenland”, dem es ansonsten wohl wie Italien gegangen wäre, sprich das heute sonst ebenfalls zu Afrika gehören würde. Das Türkische Großreich garantiert dem kleinen „armen Bruder“ Griechenland seine Existenz und schützt dessen “”Grenzen””, dafür hat Griechenland sein gesamtes Militär eingestampft, die Ägäis und das östliche Mittelmeer vollkommen der türkischen Vorherrschaft überlassen, Zypern, Kreta und einige kleine Inseln abgetreten und zahlt jedes Jahr eine Art Schutzgebühr an das Türkische Reich, die dieses nach Belieben festsetzt. Doch wie ist es zu dieser ganzen Entwicklung gekommen? https://juergenfritz.com/2018/08/22/2077/

      1. Κυρα μαρια ασε μας εμας ,εσυ ασχολησου με τα λουκανικα φραγκφουρτης …κανε αυτό που ξερεις καλα !!! τα γερμανακια οι φιλοι σου δεν ξερεις ότι από έναν μπαμπα Αμερικανο εχουν οι μισοι και οι αλλοι μισοι εχουν για μπαμπα τον κοκκινο στρατο …αουφιντερζεν…

    5. ρε κουράδι κρητικέ
      τόσα χρόνια ψήφιζες Παπανδρέου και μετά Τσίπρα και έχεις το θράσος και μιλάς?
      Καταστρέψατε την πατρίδα με αυτά τα λαμόγια που ψηφίζατε, φάγατε όμως καλά από τις επιδοτήσεις.
      Στα χωράφια σου ρε κουράδι έχεις λαθροπίθηκους?
      Θέλω να δω ποια θα είναι η αντίδρασή σου ρε κουραδόμαγκα, τώρα που θα σας γεμίσουν με λαθροπιθηκάκια το νησί.

    6. βλακες της αθηνας εχετε μαζεψη ολους τους αλουδαπους του κοσμου και μιλατε για την κρητη εισαστε το μονο μερος που ζιτε εις βαρος της ελλαδος ουτε δουλευετε ουτε τιποτα χαραμοφαιδες εχετε αυτους τους βουλευτες που τροτε τα λεφτα μας δεν παραγετε τιποτα και μπλεχνετε ολοωτο κοσμο θα ερθη και η ωρας σας και θα νε απο μας την κρητη

      1. Σαν να σε κόβω εναν απο εκείνους που θελουν την …ανεξαρτητοποίηση..της Κρήτης, η κανω λαθος;;; Παντως ετςι που μιλας, αυτο καταλαβαινω. Να θυμάστε ομως πως το πρόβατο που φεύγει απο την στάνη, το τρωει ο λύκος.
        Οςο για την Αθηνα, δεν εχετε δικαιωμα να μιλάτε εσεις οι Κρητικοί. Εσεις ψηφίζατε τόσα χρονια ΠΑΣΟΚ και τωρα ΣΥΡΙΖΑ. Ειστε ενα απο τα ..αριςτερα..νησιά μας. Οποτε δεν πρεπει να παραπονιέστε και να ρίχνετε τα λάθη σας αλλου. Σαν άντρες αναλάβετε τις ευθύνες σας.

        1. Και εγώ Κρητικός είμαι αλλά δεν έδωσα δικαίωμα στον παπ@ρα να μιλήσει για εμένα. χέστης μάγκας ο πατριώτη μού.

      2. Αντι να βριζεις, προσγειωσου στην πραγματικοτητα..Βελτιωσε τα Ελληνικα σου,γιατι αυτα μιλουν και οι εισαγομενοι..Εισαι και εντελως ανιστορητος…Πηγαινε στο Ηρακλειο στα δικαστηρια να δεις την προτομη του παπα Δασκαλοθαναση ,που τον εγδαραν ζωντανο οι τουρκοι , μηπως και ξυπνησεις..Οι πακιστανοι ειναι λαθραιοι και τους εκμεταλλευσθε. ΔΕΝ ειναι προσφυγες .’Ειναι φιλοι του Ερντογαν.Κανουν και κοινα στρατιωτικα γυμνασια.Οταν οι εισαγομενοι αρχισουν να σας κλεβουν τα γιδια και τα προβατα, τοτε θα μαθεις τι εστι βερυκοκον!..Αντιδρατε στην κατασκευη εθνικης οδου, γιατι ετσι σας γουσταρει να μην πληρωνετε διοδια.Δεν υπαρχει αλλος Βενιζελος!..Θα σας τακτοποιησει τωρα ο κουλης και η ντορα.Κατα τα αλλα το παιζετε σοσιαλιστες με γεματες τσεπες!..Καθαριστε τον ταφο του μεγαλου Καζατζακη, που ειναι γεματος απο κοπρανα σκυλων..Καταστρεψατε την επιγραφη στον ταφο του Καζατζακη.Δειτε τι γραφουν οι φιλοι σας οι πακιστανοι στα μνημεια πεσοντων στο Ηρακλειο.

        1. Ενω εσύ που μιλάς σαν δάσκαλος είσαι κάτι? Μάθε ιστορία και μετά ελα να μας βρεις στην Κρήτη θα σε περιμένουμε να χεις κάνει μπάνιο

      3. Εσύ ρε μούτρο ίντα παράγεις επαέ και που το πουλάς?
        Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα ρε κομπλεξικοί τουρκόσποροι.
        Πες μας τώρα ίντα ψηφίζεις εσύ και τα άλλα κοπέλια επαε.
        Προβλέπω τα ψεκασμένα με φυτοφάρμακα αγγούρια να τα τρώτε μόνοι σας στην καλύτερη
        αν δεν σας τα βάλουν στον πάτο οι πακιστανοί

    7. αρχισαν οι βροχες .,.,.,κρυφτηκε ο ηλιος .,.,και σταματησαν να λιαζονται οι λαθροπιθηκοι ,…..,. οποτε βγηκαν παγανια

    8. Εδώ και τώρα όλοι οι λάθρο και πρόσφυγες από δομές Φιλοξενίας κτλ να μεταφερθουν άμεσα στην λεβεντομανα Κρήτη !!!
      Τα παλικάρια ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, είναι αδέρφια τους και τους γουστάρουν !!!
      Άντε να σας δω να σας χαρώ εγώ νταήδες μου!!! Έτσι να διαβάζω τέτοια να γουστάρω !!!

    9. Οι πακιστανοι λαθραιοι ειναι αδελφια του Ερντογανη.Τωρα κανουν και στρατιωτικες ασκησεις στο Αιγαιο.Αγαπητοι Κρητες, μαλλον ξεχασατε την ιστορια σας.Για να ελευθερωθει το νησι σας ,χυθηκε ποταμος αιματος και σφαχθηκε-γδαρθηκε πολυς κοσμος.Σταματειστε τον καθε κουλη και καθε ντορα, που σας εμπασε , χωρις να σας ρωτησει , το γνησιο ισλαμ.Ειναι θεμα χρονου για τα υπολοιπα.Ηδη το Νησι αρχιζει να μαυριζει.Περιμετε και τουριστες.Σε λιγο θα αρχιζουν να το σκεφτονται.ΞΕΧΑΣΑΤΕ τον ΠΑΠΑ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ. Τον ΕΓΔΑΡΑΝ!..Αλλαξτε στο Ηρακλειο και την ονομασια της πλατειας “Ελευθερια”,γιατι θα ενοχλουνται οι λαθραιοι.Μην κτυπατε τις καμπανες και αφαιρεστε τους σταυρους.Ενοχλουνται..Σε λιγο, θα εχετε και μιναρεδες..Ολα ειναι μελετημενα και προγραμματισμενα με την βοηθεια των “προοδευτικων “(!!!) ελληνικων δυναμεων.

    10. OΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΘΡΟΤΖΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΡΦΕΤΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ!

    11. Συριζοκρητη ΛΟΥΣΟΥ ΤΩΡΑ την πολυπολιτισμικοτητα του συριζα…Ερχονται και πολυ χειροτερα ….

    12. Κρητηκακια!Τους ταιζεται τους δινεται δουλεια κτλ.Δε ξερω τι κανετε και στο κρεβατι σας.Αλλα μια μερα οταν θα ειναι η πλειοψηφια θα σας σφαζουν σα λαγους.Παντα οταν παιρνουν την πλειοψηφια οι ισλαμοφασιστες δημιουργουν πολεμους και αναταραχη.Καλη τυχη στη Κρητη αλλα και σε ολη την Ελλαδα!Το μονο καλο ειναι οτι θα την πληρωσουν και τα παιδια αυτων που ψηφιζαν πασοκ νδ και τσυριζα.

      1. Φάε της φράουλες της Μανωλάδας από τα πάκις κι άσε την Κρήτη…

    Comments are closed.