ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ! Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άντρα για την ασέλγεια στην 11χρονη

Κοινοποίηση:
1

Ο 48χρονος γείτονας, φέρεται – σύμφωνα με το περιεχόμενο της καταγγελίας – να έπεισε το κορίτσι να τον ακολουθήσει στην ταράτσα όπου και ασέλγησε σε βάρος του


Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 48χρονου άντρα, o οποίος εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων.

Υπενθυμίζεται ότι ο 48χρονος άντρας έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Ο 48χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο γραφείο του ανακριτή από την πίσω πόρτα, για λόγους ασφαλείας, ενώ δεν έλειψε η ένταση, καθώς συγγενείς του κοριτσιού είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, ζητώντας επίμονα από τους αστυνομικούς και φωνάζοντας να τους αφήσουν να τον πλησιάσουν.

Μετά την πολύωρη απολογία του, φυγαδεύτηκε προκειμένου να αποφευχθούν πράξεις αντεκδίκησης.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε το περασμένο Σάββατο.

Ο 48χρονος γείτονας, φέρεται – σύμφωνα με το περιεχόμενο της καταγγελίας – να έπεισε το κορίτσι να τον ακολουθήσει στην ταράτσα όπου και ασέλγησε σε βάρος του.

Ο ίδιος πάντως εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Πηγή:Cretapost.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. απ’ότι φαίνεται έγινε απλά μια προφορική καταγγελία η οποία μπορεί να είχε ως αιτία κάποια οικονομική ή άλλης φύσεως διαφορά, φανταστείτε να είναι ψέμα και φανταστείτε να είναι ήσασταν στην θέση του.

    1. Σωστός. Δεν έχω καταλάβει με πόση ευκολία βγάζουν το πρόσωπό τους στη φόρα ενώ για κάτι αγγελούδια του ποινικού δικαίου ειδικά αλλόφυλους, πέφτει φίλτρο και δε τους βλέπουμε ποτέ. Και εάν τελικά αποδειχθεί μούφα η ιστορία, ποιος θα τους αποζημιώσει και πως (και δε μιλάω για οικονομική αποζημίωση);

Leave a Response