ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ! Δολοφονία Ιόλης: Στα χέρια των αρχών 34χρονος!

Κοινοποίηση:
ioli-xatzilira-768x733

Ένας 34χρονος έχει συλληφθεί ως ύποπτος για την δολοφονία της 26χρονης Ελληνοκύπριας, Ιόλης Χατζηλύρα, στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας.

Η δολοφονία της 26χρονης Ιόλης Χατζηλύρα έχει συγκλονίσει Αυστραλία και Κύπρο. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Κουίνσλαντ ο 34χρονος ανακρίνεται ως ύποπτος για την δολοφονία της νεαρής κοπέλας. Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα είναι αν ο άνδρας που ανακρίνεται είναι το ίδιο άτομο με την φωτογραφία και το βίντεο που είχαν δώσει στην δημοσιότητα το περασμένο Σάββατο.

Η Ιόλη Χατζηλύρα ζούσε στα προάστια της πόλης Brisbane και ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας. Γεννήθηκε στην Κύπρο, καθώς η μητέρα της είναι Ελληνοκύπρια και ο πατέρας της Αυστραλός. Η μητέρα της πέθανε από καρκίνο πριν από μερικά χρόνια και οι συγγενείς της ζούν στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό αξιωματούχο, Tim Trezise, στο κορμί της άτυχης κοπέλας εντοπίστηκαν αρκετοί μώλωπες, ενώ κάποια από τα ρούχα της αφαιρέθηκαν. Οι Αρχές εξετάζουν τους λόγους που η νεαρή βρισκόταν στο πάρκο, ενώ 24 ώρες πριν εντοπιστεί νεκρή, η 26χρονη βρισκόταν στο Spring Hill.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: