ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΓΕΡΙΝΑ ΛΑΘΡΟ-ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ της σπείρας – μαμούθ που είχαν ρημάξει τα σπίτια στο κέντρο της Αθήνας! ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΕΣ

Κοινοποίηση:
1

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των μελών της σπείρας- μαμούθ, που είχε ρημάξει τα σπίτια στο κέντρο της Αθήνας.

Κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία 163 κατηγορούμενων για τη συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση που έκανε συστηματικά κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες, ενώ εμπλεκόταν και σε διακίνηση ναρκωτικών.

Η εν λόγω σπείρα, που εξαρθρώθηκε στις 28 Φεβρουαρίου, δρούσε στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και κυρίως στις περιοχές των Εξαρχείων, Ακροπόλεως, Συντάγματος, Αγίου Παντελεήμονα και Ομόνοιας. Συνολικά έχουν συλληφθεί 138 άτομα, από τα οποία τα 93 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και 45 για διατάραξη οικιακής ειρήνης. Επιπλέον, πέρα από τους συλληφθέντες, στην υπόθεση εμπλέκονται άλλοι 21 αλλοδαποί, που είναι ήδη έγκλειστοι σε φυλακές, ενώ αναζητούνται άλλοι 54 αλλοδαποί, ως συνεργοί των μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

Συνολικά, τα μέλη της σπείρας- μαμούθ εμπλέκονται σε περισσότερες από 320 ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις. Υπενθυμίζεται ότι από την αστυνομία κατασχέθηκε πλήθος κλοπιμαίων, ανάμεσά τους περισσότεροι από 350 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 300 κινητά τηλέφωνα, αλλά και 16.000 ευρώ και 60 συσκευασίες κάνναβης έτοιμες προς διάθεση.

Τα μέλη της σπείρας

1) (επ) MOUSSOUNI ή ABDURAHMAN (ον) ABDRRAHMANE ή ABDURRAHAMANNE ή MUSUNI ή ABDARAHMANE ή ABDARRAHMANE του AHMED και της HOURRIA ή HURIA ή HOURIA , γεν. 01/01/1981 ή 01/01/1982 στο Ιράκ ή Αλγερία.

2) (επ) ZAKI (ον) FERIS ή FARIAS ή FARIS του RABAN ή RABEH ή RABAH ή REBEH και της FATI Η A ή FAITH ή FATIMA ή FATIMA Η, γεν. 01/01/1991 ή 01/01/1992 στην Αλγερία.

3) (επ) ZEIDI ή ABDUL AZIZ ή BILGANDOOS (ον) FERES ή AHMED ή AHMED ALI ή SAHRAWI του ADI ή ALI και της LIMA ή FATIMA , γεν. 01/01/1988 ή 01/01/1993 στην Αλγερία ή Παλαιστίνη ή Λίβανος.

4) (επ) MOHAMAD ή MOUHAMAD (ον) FARES του ALI και της ZEYNAB ή ZAINEB , γεν. 01/01/1997 στην Αλγερία.

5) (επ) YACINE (ον) KENANI του BOUZID και της LEILA, γεν. 28/11/1987 ή 10/07/1986 στην Αλγερία.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία και τις φωτογραφίες και των 163 μελών της σπείρας- μαμούθ ΕΔΩ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. η χωρα κυριολεκτικα εχει καταστραφει, να φανταστω και ψηφοφοροι

  2. Ntina και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ υποστηρίζουν τα ανοιχτά σύνορα.
    Μάρκο,o Κασιδιάρης θα προσπαθήσει,αλλά δε νομίζω να καταφέρει κάτι,διότι ο δήμαρχος δεν έχει πια δύναμη. Δύναμη έχουν μόνο οι 151 κυβερνητικοί νομοθέτες. Και η ΧΑ δεν είναι κυβέρνηση.
    Ούτε οι δικαστές έχουν δύναμη. Οι δικαστές κρίνουν με βάση το νόμο. Τους νόμους δεν τους φτιάχνουν οι δικαστές. Οι δικαστές ακολουθούν τους νόμους των 151 νομοθετών. Άρα η λύση είναι να αλλάξει το κόμμα που θα κυβερνήσει και φυσικά και οι 151 κυβερνητικοί νομοθέτες. Άρα οι πιο σημαντικές εκλογές είναι οι βουλευτικές εκλογές.

  3. Τίποτα δε θα τους κάνουν. Με τους νέους νόμους για να μπει φυλακή ο διαρρήκτης πρέπει κάποιος να του κάνει μήνυση. Δηλαδή ο νοικοκύρης πρέπει να πληρώσει δικηγόρους,παράσταση δίκης,παράβολα, καμιά δεκαριά αναβολές κτλ. Άρα οι περισσότεροι διαρρήκτες,ληστές,πορτοφολάδες κτλ σε 24 ώρες θα είναι έξω.
    Εάν κάποιος νοικοκύρης έχει λεφτά και κάνει μήνυση,τότε οι εγκληματίες θα κάνουν έφεση,αναίρεση και οι ποινές θα πάρουν αναστολή και θα αφεθούν ελεύθεροι. Εάν πέσουν σε αυστηρούς δικαστές τότε θα κάνουν ένα μήνα φυλακή,θα βγουν ίδιοι ή χειρότεροι και θα συνεχίσουν το ”έργο” τους.
    Τώρα μόνο οι δολοφόνοι μπαίνουν φυλακή 3-5 χρόνια. Όλοι οι υπόλοιποι(διαρρήκτες,βιαστές κτλ) πηγαίνουν φυλακή από 24 ώρες μέχρι 5 μήνες.

  4. Μολις εκτισουν τις ποινες τους ολα αυτα τα αποβρασματα, που μας κουβαλησαν οι ανεγκεφαλοι με την πολιτικη των ανοικτων συνορων, να απελαθουν αμεσως στις χωρες τους,να πανε στα τσακιδια, να συνεχισουν εκει τις ληστειες!!!!!!!

  5. αφού λιάζονται στις πλατείες και στα παγκάκια ας πάνε να μπουκάρουν καί μέσα στα σπίτια για κλέψουν είναι οί επενδυτές του κυρίου τσίπρα

  6. Ανασύσταση της ΜΟΜΑ και τα παλικάρια μια χαρά νέοι είναι έχουν αντοχές να αρχίσουν με γκασμά να ισιώνουν μία μία τις βραχονησίδες στο Αιγαίο. Θα πέσει το σύρμα ότι στην Ελλάδα έχει κάτεργα εάν κάνεις έγκλημα και δε θα έρθει άλλο μπουμπούκι στη χώρα. Α ρε Παπαδόπουλε, μισές δουλειές έκανες.

  7. ολοι γεννηθηκαν 1/ 1/ ολοι τον ιανουαριο τι συμπτωση …………..να τους παρει ο τσιπρας σπιτι του να παιζουν με την περιστερα ..ενω εκεινος προσπαθει να μας σωσει ….και δεν εχει χρονο να ασχοληθει μαζι της ……………………….α ρε παπαδοπουλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  8. Να τς χαιρόμαστε κράτηση στην Κουμουνδούρου..Και πρίν τις εκλογές ΑΠΈΛΑΣΗ Μην ψηφίσουν κιόλας..καταργήθηκε Και Η στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων γιατί όλοι οί κακοποιοί ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζουν

    1. Όχι, προς Θεού, μην απελαθούν. Τι θα κανουμε χωρις αυτους και αλλους ομοίους τους;; Θα μας φάει η πλήξη ρε παιδια!! Ε ρε τι μας ετοιμάζουν!! Σαν το σκυλί στ αμπέλι θα πάμε. Αλλα καλα να πάθουμε, τέτοιοι λαπάδες που ειμαστε!

  9. Με το καινούργιο νομοσχέδιο του σφυριζα θα αφεθούν ελεύθεροι. Για να ξανακάνουν τα ίδια.

  10. Κασιδιάρης για δήμαρχος Αθηναίων και όλα τελειώνουν εδώ για όλα αυτά τα καλόπαιδα που μας ήλθαν να μας…. μπολιάσουν…

  11. Πόσο ρεζίλι κράτος είμαστε που βάλαμε μέσα όλη την βρωμιά, η χώρα προέλευσης όπως και τα ονόματα είναι πολλαπλής επιλογής, ή Αλγερία, ή Ιράκ ή Λίβανος ή μπορεί και να τους λένε Τζέσικα και να άλλαξαν φύλλο. Αν πάω εγώ σε ξένη χώρα παράνομα και δηλώσω διαφορετικά ονόματα και εθνικότητες θα με πετάξουν κλωτσηδόν εκτός. Βγάλτε τα παιδιά έξω πριν τις εκλογές να πάνε να ψηφίσουν Σύριζα, σαν δεν ντρέπεται η Ελάς που έπιασε τα παιδιά της πρωθυπουργάρας. Ταίστε τους, ποτίστε τους, κάντε τους μασάζ και δώστε τους και την πρέζα τους να στανιάρουν. Κρατήστε τις φάτσες στην μνήμη σας, σύντομα κοντά σας, μια ευγενική χορηγία του νόμου Παρασκεύοπουλου.

Comments are closed.