ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ MAKELEIO.GR! ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ – Απίστευτη ξεφτίλα για το κλεφτρόνι που ξάφριζε ανυποψίαστους πολίτες

Κοινοποίηση:
491be86d19b3d457f50ee4c1e318d501_XL

Ήταν συνεργάτης στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη και μαθημένος στα λούσα και στα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του makeleio.gr δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα κλεφτρόνι του κερ@τά. Πρόκειται για 37χρονο, ο οποίος πέρασε δύο μέρες στο κρατητήριο έχοντας συλληφθεί στην Κρήτη από αστυνομικούς.

Τί έκανε, σύμφωνα με το κατηγορητήριο; Θα λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη για απάτες κατ’ εξακολούθηση αφού έκλεβε κινητά τηλέφωνα από ανυποψίαστους πολίτες που έκαναν το μπάνιο στην παραλία, ακόμα και κρέμες.

Σύμφωνα πάντα με τις ασφαλείς πληροφορίες μας, πήγαινε σε πεντάστερα ξενοδοχεία και το βράδυ εξαφανιζόταν για να μην πληρώσει. Τέτοια ξεφτίλα δεν υπάρχει.

Εμείς γνωρίζουμε το όνομά του. Έχει διορία μέχρι σήμερα το βράδυ της Τρίτης 13 Αυγούστου να μας καλέσει και να ζητήσει δημόσια συγνώμη από όλους αυτούς τους ανθρώπους που ξάφρισε. Σε αυτήν την περίπτωση θα σκεφτούμε πολύ σοβαρά να μην δημοσιοποιήσουμε το ονοματεπώνυμό του αύριο στην εφημερίδα μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: