ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! Ο Σπίρτζης καλεί τους Συριζαίους συνδικαλιστές της ΟΣΥ στο Υπουργείο και καρατομεί άλλους…

Κοινοποίηση:
1471333-spirtzis_930

ΕΤΣΙ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ!!!

Πανικόβλητος από την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ και με τον τρόμο της πιθανής μη εκλογής του ως βουλευτή (μην ξεχνάμε και την ασυλία βέβαια), κάλεσε την περασμένη Τρίτη 28 Μαίου δηλαδή 2 μέρες μετά το μεγάλο στραπάτσο στις εκλογές, στις 12.30 στο Υπουργείο τους συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ στην Ο.ΣΥ., με σκοπό να τους ανεβάσει την ψυχολογία, μετά την οδυνηρό χαστούκι των ευρωεκλογών φοβούμενος να μην γίνουν “σκορποχώρι” , και  να μην μπορέσουν να του δώσουν ψήφους (αφού θεωρεί την ΟΣΥ προσωπικό του  φέουδο και εκλογικό του μηχανισμό).

Έτσι τους καλεί (!!!!) να καθίσουν μαζί του επί ώρες στην μεγάλη  αίθουσα στο Υπουργείο και επί τόπου να συμφωνήσουν και να  αποφασίσουν για άμεσες αλλαγές και καρατομήσεις , στους  Προϊσταμένους της ΟΣΥ να του τις δώσουν να τις στείλει στον ….πρόθυμο Διευθύνοντα  Σύμβουλο και προσωπικό του φίλο Γλυκό, (που έχει τοποθετήσει στην ΟΣΥ) να τις  υλοποιήσει!!!!.
Και ήδη το πρόθυμο όργανο του Σπίρτζη ο ΓΛΥΚΟΣ (κολαούζος, ακόλουθος και χειροκροτητής του) έπιασε δουλειά από την Παρασκευή 31 Μαίου (ξεχνώντας ότι είμαστε μπροστά σε ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!).
Έτσι αξιοκρατικά διοικούνται οι ταλαίπωρες αστικές συγκοινωνίες και παίρνονται
Οι αποφάσεις την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ , που ευτυχώς για όλους μας φθάνει στο τέλος της.
Πηγή: osydrivers.com


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ………..
    ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ………..
    ΚΛΟΥΒΙΑ ΑΥΓΑ, ΣΑΠΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΓΜΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΑ………

  2. ΤΟ ΠΑΣΟΚΟΠΥΡΑΝΓΧΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΕΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΟΠΠΟΥ ΒΡΩΜΙΑ ΝΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣΠΡΟΙΝΤΖΗΣ ΤΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΚΥΛΟΨΑΡΟ ΡΕ….

Leave a Response