ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! Βάτραχος μέσα σε συσκευασμένη σαλάτα του ΑΒ Βασιλόπουλος! Κι όμως έγινε και αυτό! ΔΕΙΤΕ τη φωτογραφία που κάνει τον γύρο των social media και τι ΑΠΑΝΤΗΣΕ ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ!

Κοινοποίηση:
v1

Το γύρο του διαδικτύου και ιδιαίτερα των social media κάνει η φωτογραφία-καταγγελία ενός καταναλωτή που βρήκε μέσα σε συσκευασία κομμένης σαλάτας της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, έναν… βάτραχο!

Ο χρήστης του Facebook δε μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του όταν είδε τον βάτραχο και αμέσως έβγαλε τη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω, ενώ απευθύνθηκε και στο κατάστημα.

Μάλιστα, δε δίστασε να ανεβάσει την εν λόγω φωτογραφία στο Facebook, στη σελίδα των ΑΒ Βασιλόπουλος, δημοσιοποιώντας το πρωτοφανές πάθημά της.

v2

Στην ανάρτηση αυτή, τα σούπερ μάρκετ θέλησαν να απαντήσουν, επιβεβαιώνοντας ότι το γεγονός είναι πέρα για πέρα αληθινό.

v3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Και όλο το πρωί παίζει η κασέτα στον σκαι για το πόσο ποιοτικό έλεγχο και μπλα μπλα μπλα…δεν έχω κανένα θέμα με το ζωντανό σε χωριό μεγάλωσα απλά νομίζουν μερικοί ότι επειδή μια πατάτα η μια ντομάτα επειδή την βάζουν μέσα σε ένα χαρτί νομίζουν ότι κάποιος την κοιτάει…κούνια που τους κούναγε

  2. Τα βατραχοποδαρα ειναι πεντανόστιμα.Ζωντανο ηταν το βατραχάκι?Ξερει κάποιος?

Leave a Response