«ΑΝΤΕ Γ@Μ….»! Τι λέει ο συνήγορος – δημοσιογράφος του ΣΥΡΙΖΑ που η κάτοικος στο Μάτι του είπε σε ζωντανή σύνδεση να πάει να γ@μηθει . (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
xaztinikolas

Την απάντησή του  δίνει  ο δημοσιογράφος Δημήτρης Χατζηνικόλας, για το «επεισόδιο» που προκλήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μεταξύ άλλων υποστηρίζει πως: «Το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ANT1, ρωτήθηκα για την τραγωδία στο Μάτι. Ανέφερα επί λέξη πως κατά τη γνώμη μου υπάρχουν 2 θέματα που πρέπει να τα διαχωρίσουμε. Το ένα είναι οι ευθύνες της πολιτείας… ανέφερα ότι πιστεύω ότι η πολιτεία έχει εγκληματικές ευθύνες για την τραγωδία στο Μάτι (…) ως δεύτερο θέμα ανέφερα το πως θα πάμε παρακάτω. Πώς η πολιτεία θα αποφύγει να χτίσει ένα νέο Μάτι. Δέχτηκα επίθεση από μία κάτοικο με ύβρεις (…) Τα περισσότερα sites πήραν μόνο τις ύβρεις».

Παρακολουθείστε ολόκληρη τη δήλωση του Δημήτρη Χατζηνικόλα: 

Υπενθυμίζεται ότι κατά την κατά την διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, η τοποθέτηση δημοσιογράφου Δημήτρη Χατζηνικόλα για την πυρκαγιά στο Μάτι προκάλεσε την έντονη αντίδραση κατοίκου της περιοχής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΣΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ…..ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ…

Comments are closed.