ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αλλάζουν τα δεδομένα για τη μεταγραφή του Πρίγιοβιτς!

Κοινοποίηση:
Πρίγιοβιτς-2

Όπως όλα δείχνουν για χάρη της γυναίκας του ο Πρίγιοβιτς δεν θα δεχθεί το πολύ δελεαστικό συμβόλαιο που του προσέφερε η Αλ Ιτιχάντ.

Ανατροπή στα δεδομένα της επικείμενης μεταγραφής του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ αποκαλύπτει η ηλεκτρονική σελίδα της καθημερινής σερβικής εφημερίδας «ALO!».

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Σέρβοι, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να πάει στη Σαουδική Αραβία για να αγωνιστεί με την Αλ Ιτιχάντ και ενώ όλοι περίμεναν την επίσημη ανακοίνωση, αφού ο Κυπελλούχος Ελλάδας είναι αναγκασμένος να αποδεχτεί την ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο διεθνή επιθετικού του.

«Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς είναι απίθανο να υπογράψει συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ, αν και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τα πάντα» αναφέρει χαρακτηριστικά η ALO!.

«Η σύζυγος του Πρίγιοβιτς δεν επιθυμεί να μετακινηθεί στη Σαουδική Αραβία και δήλωσε ανοιχτά στον Σέρβο επιθετικό να ξεχάσει αυτή την προσφορά. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, είχε ήδη σηκώσει τα χέρια του για τον Πρίγιοβιτς, συμφωνώντας να εισέλθει ποσό 10 εκατομμυρίων ευρώ στο λογαριασμό του συλλόγου, όταν έλαβε πληροφορίες σχετικά με το «βέτο» της συζύγου του επιθετικού. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Εάν ο Πρίγιοβιτς παραμείνει, εκτός από τη γυναίκα του και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα είναι επίσης ευχαριστημένοι», προσθέτει το δημοσίευμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. μιλάνε και κρίνουν τον ΠΑΟΚ οι πειναλέοι Έλληνες, οι παγκόσμιοι ζητιάνοι με τη χούφτα τη μια ανοικτή και την άλλη στη χειρωνακτική εργασία …

  2. Για όσους δεν γνωρίζουν ο ΠΑΟΚ, η μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ κι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης θα αποκτήσει για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, του σπουδαίου ΠΑΟΚ έναν επιθετικό καλύτερο του Πρίγιοβιτς ώστε το πρωτάθλημα να καταλήξει στην ομάδα της Τούμπας τον ΠΑΟΚ.

    1. Ποιος είναι Βούλγαρος ρε ανθελληνικό σκουπιδι? ?? Εμείς πήγαμε στο Σαρατσογλου με την ελληνική σημαία μπροστά και κυνηγουσαμε τους φλώρους Τούρκους της φενερ, αντε πια με τα κόμπλεξ του καθενός

Leave a Response